perjantai 18. marraskuuta 2016

Seniorit surffaa!


Nettikuva

Moni meistä on aikalailla itse oppinut tietokoneen ja digitaalisten laitteiden käyttäjä. Apua saamme aika usein ”nuorilta”, ts. lapsiltamme, ystäviltämme, tutuilta, - ja toki myös helpdesk -palveluista.

Laitteita myyvien toimesta koneiden käyttöpalveluja ei taida kovin helpolla saada, eikä edes olla tarjolla.

Tässä erityisesti meille eläkeläisille, senioreille suunnattua apua, opassivustoja

http://www.vtkl.fi/fin/kampanjat/seniorsurf/

Nettiopas toimintaa ikääntyneille, video

https://youtu.be/agbzYgYQAi0

Vaasassa toimii Datero, pääkirjaston yhteydessä

https://www.facebook.com/daterory/

Tietokoneen ääressä ollaan nykyään kovin paljon. Mahdollisuuksia tällaiseen kun ei meillä ole koskaan ennen ollut omassa nuoruudessamme. Kyllä laitteet koukuttavatkin, se on myönnettävä.

Pelejä, ajankulua löytyy vaikka 25 tunniksi vuorokaudessa. Mutta mikä parasta, asiaa, tietoa, ym. monipuolisesti kaikkeen muuhunkin elämän mielekkääksi tekevää löytyy netistä yllin kyllin. Surfattavaa riittää!

Suomi 100 -v. juhlavuosi tulee tarjoamaan mahdollisuuksia olla monessa mukana, - myös itse järjestämässä tapahtumia meidän kaikkien iloksi!

Suomi juhlii satavuotista itsenäisyyttään vuonna 2017. Juhlavuosi on avoin kaikille suomalaisille ja Suomen ystäville. Vanhustyön keskusliitto on saanut virallisen juhlavuoden statuksen ja toteuttaa juhlavuotta teemalla Ikäpolvet yhdessä – juurensa tuntien, toisiaan tukien.Lue lisää mm. mitä voisi järjestää:

http://www.vtkl.fi/fin/kampanjat/suomi_100_juhlavuosi/

Tekstin koonti: Aimo Nyberg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...