torstai 2. heinäkuuta 2015

Tikanojalla laatunäyttely

Nyt on helppoa!

Nimittäin museoissa käyminen kaikkialla Suomessa!

Kävimme tänään vaimon kanssa ostamassa KAIKKIEN AIKOJEN MUSEOKORTIN, eli pääsylipun 200 museoon vuoden ajaksi.

Suosittelen, tutustu 54 € maksavaan museokorttiin osoitteessa
http://www.museot.fi/museokortti

Tämän valtakunnallisen pääsylipun lisäksi vaasalainen kuvataiteen suurkuluttaja, taiteen ystävä, hankkii tottakai myös vuosijäsenyyden Tikanojan taidekodin Ystävät yhdistyksestä.

Tämä jäsenyys on ns. VIP-kortti, jolla saa vapaan pääsyn taidekodin näyttelyihin, tutustumiskutsut uusien näyttelyiden esittelyihin, ystävien jäsenkirjeet ja kutsut mielenkiintoisiin ystäväiltoihin.
Lisäksi yhdistyksen jäsenet saavat alennuksen taidekodin omista painotuotteista (10 %).

Tikanojan taidekodin Ystävät ry perustettiin loppuvuodesta 2001 tukemaan taidekodin toimintaa ja palvelemaan sen ystäviä yhteistyökanavana ja tietolähteenä. Yhdistys on useana viime vuonna lahjoittanut Tikanojan taidekodille, ts. kaupungille merkittäviä summia mm. lasten ja nuorten taidekasvatuksen tukemiseen.

Tikanojan taidekodin Ystävien jäsenmaksu on:
Yksilöjäsenenä 22 € / vuosi
Yksilöjäsenenä yhdessä puolison kanssa 35 € / vuosi

Tutustu yhdistykseen!
http://www.tikanojantaidekoti.fi/ystavat.html
 
Seuraava yhdistyksen perinteinen, vuosittain toistuva tilaisuus on aina Eino Leinon päivän aikoihin järjestettävät Puutarhajuhlat:
Tulevana lauantaina 4.7.2015 klo 14 alkaen Miljoonatohtori – H.F. Antellin taidekokoelma -näyttelyn esittely Ohjelmaa ja tarjoilua puutarhassa.

Tervetuloa mukaan, entiset ja uudet taiteen ystävät!
Aimo Nyberg, Tikanojan taidekodin Ystävät ry:n hallituksen jäsen.Kuva: Vanha valokuva H.F. Antellin kodista Vaasassa, Koulukatu 1. Rakennus on purettu.

Tästä lisätietoja, ja paljon muutakin mielenkiintoista Vaasan historiasta löytyy Tikanojan taidekodin kesän näyttelystä Miljoonatohtori - H.F. Antellin taidekokoelma.

http://www.tikanojantaidekoti.fi/

On aika nauttia kesästä, - ja kaikesta eteen tulevasta, ihmisistä, tapahtumista, luonnosta, ja siitä mistä itse kukin haluaa!

Aimo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Päivitetään yhdessä Rojektin sivuja!

    Rojektissa on kohteita jo melkoinen määrä. Aika ajoin pienempiä ja isompiakin päivityksiä kohde-esittelyihin on tehty ja saadaan varmast...