perjantai 31. heinäkuuta 2015

Ei ohiteta tätä

Myös tämä Marko Hautalan mielipidekirjoitus on tärkeä ajankohtainen kannanotto käynnissä olevaan keskusteluun monikulttuurisuudesta Suomessa ja Vaasassa.

Katso Digi Pohjalaisesta:
http://www.pohjalainen.fi/mielipide/kolumnit/fanaattinen-maltillisuus-1.1879947

Keskustelun jatkamiseen on mahdollisuus ainakin Tapio Parkkarin ylläpitämällä Puhetta Vaasasta FB-sivustolla.

https://www.facebook.com/groups/puhettavaasasta/permalink/1100265790001417/

...

Elokuu tulee!

Lomakausi on suurimmalla osalla meistä loppumassa, ja on taas aika virittäytyä loppukesän rientoihin, työelämässä ja muuallakin. Vaasan Taiteiden Yö on ensi viikolla, koulut ja monet harrastuspiirit avaavat taas oviaan, - on aika jättää taakse kesän ”uneliaisuus” ja vapaa-ajan ”turhat kiireet”.

Arki kaikkine rytmeineen on useimmille meistä se tuttu ja turvallinen, perusvarma tapa elää ja nauttia päivästä toiseen, ja kokea hetkittäin jopa onnen pilkahduksia!

Vuosi ei oikeastaan ala tammikuusta, vaan merkittävämpi vuoden rytmi on kesälomaan päättyvä työvuosi. Koulujen lukukausirytmi on ainakin uuden oppimiselle, elämyksien etsimiselle, tietojen, taitojen ja tahdon vahvistamiselle hyvä valinta nollauspisteeksi tai harppaukselle uudelle tasolle.

Mukavaa elokuuta vaan kaikille!

Aimo

Ps. Puhetta Vaasasta Facebook-sivuston otsikkokuva on Tapio Parkkarin mukaan kuvattu Vaasan keskussairaalalta kaupunkiin päin. Siis korkealta paikalta, ja siten on saatu kaupungin silhuettia hienosti esiin. Hieno hyvä kuva Vaasasta!

Tämä kuva taas on sinne VKS:aan päin!



Teksti ja kuva: Aimo Nyberg, VKS 25.8.2014.

Kuvattu Raastuvankadulta länteen päin, auringon maalatessa pilviä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Päivitetään yhdessä Rojektin sivuja!

    Rojektissa on kohteita jo melkoinen määrä. Aika ajoin pienempiä ja isompiakin päivityksiä kohde-esittelyihin on tehty ja saadaan varmast...