torstai 6. elokuuta 2015

Tänään taas tapahtuu!


Tänään väki on taas liikkeellä Vaasan kaduilla, kymmenissä tapahtumapaikoissa sisällä ja ulkona. Upeaa!

Vuosi vuodelta kasvanut esiintyjien kirjo on hieno voimannäyte meiltä vaasalaisilta. Koordinointi, järjestelyiden päävastuu on toki kaupungilla, kulttuuripuolella, suurin kiitos kuuluu tottakai sinne.

Ilman valtaisaa vapaaehtoistyötä tämä ei onnistuisi mitenkään. Vapaaehtoisen puurtamisen myötä hommaan saadaan rento meininki, sopivasti spontaanisuutta, iloa ja tekemisen intoa. Perusvire on hyvin inhimillinen. Meidän kaikkien halu olla mukana ja kohdata toisiamme, välittää sekä yhteisöstämme että itsestämme.

Ilmapiiri on tärkeää! Tapahtumat tarjoavat paikan esitellä kaikenlaista toimintaa. Seurat, yhdistykset, ym. kertovat ja näyttävät aikaansaannoksiaan. Erilaiset harrastajaporukat toivovat uusia ihmisiä mukaan tulevan vuoden kerhoihin ym. säännöllisiin tapaamisiin. Syksyn toiminnat saavat näin mahtavan alun!

VKA ry – ICV rf. toivottaa Sinut mukaan asukasyhdistystoimintaan! Olemme yhdistyksenä kovin pieni. Pienkiinteistöalueilla ja ”kylissä” toiminnassa ovat mukana selkeästi suhteellisesti suuremmat joukot asukkaista.
Kantakaupungin, Vaasan cityn, asukasyhdistykseen voivat liittyä kaikki halukkaat. Asuinpaikka voi olla mikä tahansa. Yhdistyksiin liittyminen on Suomessa vapaata. Riittää kun olet kiinnostunut Vaasan keskusta-alueen asioista. Omalla toiminnallasi voit monipuolistaa yhdistyksemme toiminnan muotoja! Sinun ideoitasi tarvitaan!

Tällä hetkellä ajankohtaisia asioita ovat mm. liikenteeseen liittyvät asiat. Ratkaisuihin voidaan vaikuttaa ottamalla kantaa. Kaupunkikuvalliset asiat ovat aina ajankohtaisia. Vaasan uusi rakennusjärjestys on juuri astumassa voimaan.

Miten liittyä mukaan asukasyhdistykseen?

Yhdistyksemme on avoimuuteen, ja kansalaisten aktiivisuuteen luottava toimija. Voit tutustua paremmin tulemalla mukaan tilaisuuksiimme, tai ottamalla yhteyttä hallituksessamme toimiviin. (hallituksessa on kerrallaan 10 jäsentä + pj.)

Yhdistyksemme virallisilla nettisivuilla on tietoa enemmän. Siellä on mm. Tästä puhuttiin –sivu, jossa raportoidaan mitä hallituksemme kokouksissa puuhataan. Virallisilta sivuiltamme löytyy myös yhteydenotto / palautelomake.

Yhdistyksemme virallinen sivu on:
http://vkaicv.nettisivu.org/

Liity mukaan! Riittää kun lähetät sihteerille tai puheenjohtajalle jonkun yhteystiedon, niin homma käynnistyy.
Jäsenmaksu on vuodessa 10 €, eli todella vähän.

Tervetuloa yhdistykseemme!

Aimo Nyberg
050 3308540
aimonyberg(at)gmail.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...