perjantai 9. lokakuuta 2020

Vaasan kauppahalli on erinomainen ostospaikka

 Selfiekuva peilin kautta, 9.10.2020.
Vaasan Kauppahallin sisäpihan puoleinen sisäänkäynti.

 

Viikon ostokset on taas tehty. Kauppahallista kalaa, lihaa, kasviksia ja juustoja. Ja tällä kertaa suklaatakin!

Suosimme vaimoni kanssa suurten automarkettien sijaan tällaisia pienempiä myymälöitä ja pienyrittäjiä. Suosittelemme kaikille muillekin mm. juuri Vaasan kauppahallia, jotta nämä palvelut voisivat säilyä pahimman koronavaiheen yli. Ellei asiakkaita riitä, niin ensimmäisinä juuri pienyrittäjät joutuvat laittamaan lapun luukulle.

Kauppahalliin on saatu Löfmarkin jälkeen uusi lihakauppias, eli kaikkea tarpeellista saa taas täältäkin. Valikoimat ovat laadukkaat, ja hintakaan ei ole sen enempää kuin muualla. Eikä tarvitse ostaa pakattua kalaa, lihaa, vaan saa kauppiaalta erinomaista palvelua, jopa reseptejä ruuanvalmistukseen!

Automarketeissa toki myös asioimme. Ostamme nykyään kerralla enemmän sieltäkin. Väkeä niissä aina näyttää riittävän, ja jos ei ole ruuhka-aika, niin turvavälejä voi niissäkin hyvin pitää. Nämä suuret liikkeet kyllä pysyvät elossa yli pitkänkin poikkeusajan, ruokaa ja perustarvikkeita kun me jokainen tarvitaan viikosta toiseen.

Ainakin meidän kaupunkien keskustoissa asuvien, ja mikseipä kaikkienkin,  on mielestäni aina kun on mahdollista suosittava lähikauppoja, oman korttelin yrittäjiä ja palvelujen tarjoajia. On syytä toivoa, että tulevaisuudessa meillä kuluttajilla on mahdollisuus asioida muuallakin kuin jättimarketeissa suurten valtateiden risteyksissä, kaukana kaupungin keskustasta.

 

Vaasan kauppahallia on haluttu aina puolustaa

Näin kirjoitin tässä blogissa vuonna 2012, kun Vaasan kauppahalli täytti 110-vuotta.

http://vaasaennenjanyt.blogspot.com/2012/03/110-vuotta.html 

 

Aimo Nyberg
aimonyberg(at)gmail.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...