lauantai 18. toukokuuta 2019

Älä ohita tätä kyselyä!

Vaasan kaupungin sivuilla olevaan kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan lahjakortti pyörähuoltoliikkeeseen.

Voi tietysti kysyä, sen kummemmin mitään kyseenalaistamatta, saataisiinko kyselyyn merkittävästi enemmän vastauksia, jos arvottaisiin lahjakortti vaihtoehtoisesti auton huoltoon/pyörän huoltoon. Ja miten tämä vaikuttaisi kyselyn tuloksiin?

Näin ei nyt asia ole, eli on aivan turhaa tässä leikitellä ”tasapuolisuuden” huomioimisella.

On kuitenkin selvää, että kyse ei ole eri liikkumismuotojen vastakkainasettelusta, vaan yhteensovittamisesta, ja jatkuvasta kehittämisestä. Kohti tavoitetta, että Vaasa on hiilineutraali vuoteen 2035 mennessä. Ja Vaasa entistä parempi paikka kaikkien asua, viihtyä, liikkua ja toimia omien ja yhteisten toiveidemme mukaisesti.

Lainaus

Vaikuta omiin tulevaisuuden näkymiisi vastaamalla verkkokyselyyn 23.5. mennessä ja voit voittaa lahjakortin pyörähuoltoon. 

Vastaa kyselyyn - miten sinä haluat liikkua Vaasassa vuonna 2030?

https://www.vaasa.fi/tiedote/vastaa-kyselyyn-miten-sina-haluat-liikkua-vaasassa-vuonna-2030Kuva: Aimo Nyberg, 30.7.2015. Tarvitaanko Vaasaan keskustaan lisää pyöräilyreittejä ja pyöräparkkeja?

Näin kirjoitin tämän asian tiimoilta tässä blogissa v. 2015

http://vaasaennenjanyt.blogspot.com/2015/07/autot-vastaan-pyorailijat.html

Kuva ja teksti: Aimo NybergEi kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...