sunnuntai 29. huhtikuuta 2018

HAUSKAA VAPPUA!


Kuva: Vanhanajan Vapunviettoa Vaasan Kauppatorilla Vapaudenpatsaalla. Ajankohta ei ole tiedossa. Eikä kuvassa olevista henkilöistäkään ole tietoa, - jos sinulla on, niin ota yhteyttä!
Diakuva skannattu Kari Hallantien arkistosta.


Vinkkejä Vapun 2018 viettoon

Vaasan kaupungin nettisivuilla on erinomainen kooste Vaasan Vapusta 2018, eli meille kaikille tarkoitetuista tilaisuuksista ym. happeningeistä.

Katso, ja valitse

https://www.vaasa.fi/tiedote/vappu-vaasassa-2018


Vappuun kuuluu tietenkin yhdessäolo, pienemmissä tai isommissa porukoissa. Nautitaan siitä mitä eteen tulee, minne itse kukin tiensä löytääkään.

Jos satut menemään mukaan Topeliuksen patsaalle, ylioppilaiden lakitusriehaan, tai käyt patsaalla ihan muuten vain, niin suosittelen sinulle ”löytöretkeä yksityiskohtiin”. Eli katsopa tarkkaan, onnistutko erottamaan jalustan reliefissä olevan mielenkiintoisen piilokuvan.
Kuvat: AN. Vuoren sisällä oleva temppeli näkyy mainiosti, jos vaivautuu katsomaan kohdetta alle metrin etäisyydeltä (klikkaamalla näitäkin kuvia, saat ne suuremmiksi).


Lue lisää patsaasta: Zacharias Topelius, 22. toukokuuta 1915 (Rojekti X= esittely)

http://vaasaennenjanyt.blogspot.fi/2017/05/zacharias-topelius-22-toukokuuta-1915.html

Kuvat (paitsi ensimmäinen) ja teksti: Aimo Nyberg,
aimonyberg(at)gmail.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...