tiistai 14. maaliskuuta 2017

Kokoomus aloittaa

YLE:n Kunnallisvaalit 2017 puoluepäivät alkavat tänään. 

Käy ylen puoluepäivät sivulla

http://yle.fi/uutiset/3-9499757

Aloitusvuoron on saanut Kokoomus. Seurataan ja vertaillaan niin puolueita kuin ehdokkaitakin. Tärkeintä on muistaa myös käydä äänestämässä sunnuntaina 9.4. Ennakkoäänestys alkaa 29.3.2017.

Vaalikoneet ovat myös mielenkiintoisia. Niitä on tarjolla useampiakin. Tasapuolisuuden vuoksi en mainitse niitäkään, mutta netistä löytyy, valtakunnallisia ja paikallisiakin.

Arvoisat vaasalaiset kuntavaaliehdokkaat, tämän blogin ylläpitäjänä olen luvannut julkaista minulle s-postilla toimitetut kirjoituksenne. Odotan juttujanne, yhteydenottojanne mielenkiinnolla!

Tämä on SOMEA – avointa, vapaata tiedonvälistystä! Ota yhteyttä, lähetä materiaali osoitteeseen aimonyberg(at)gmail.com

Saattaa olla niin, että some toimii parhaiten fB:ssä, twitterissä ym. - nopeat, lyhyet viestit, peukutukset luultavasti toimivat. Jos kuitenkin haluat ”pidempiä” kirjoituksia some levitykseen, tee vaikka näin: Tehdään juttusi tähän Vaasaennenjanyt -blogiin, ja jaat sen sitten täältä omille kanavillesi!

Blogijuttua varten tarvitaan sinulta

- tekstiä / linkkejä omiin blogeihin jne.
- mahdollisesti kuvia
- ehdokasnumerosi
- puolueesi

Kaikkien ehdokkaiden jutut julkaistaan tässä asukasyhdistyksemme blogissa samaan formaattiin, tasapuolisuutta tiukasti noudattaen. Puolueiden tuottamaa oheismateriaalia ei julkaista.


Pyydän ystävällisesti kaikkia kertomaan tästä ”SOME-kanavasta” vaasalaisille kuntavaaliehdokkaille!

Aimo Nyberg, VKA ry:n pj.
050 3308540

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...