lauantai 13. joulukuuta 2014

Valoa pimeyteen

Jouluiset tapahtumat kilpailevat asiakkaista, tarjontaa on yllin kyllin taas tänäkin vuonna.

Tapahtumia on niin paljon, ettei oikein mukana pysy. Lehdet eivät mainosta mitään ilmaiseksi, ja siksi monet järjestäjät yrittävät saada väkeä liikkeelle pelkästään ilmaisilla sosiaalisen median foorumeilla. Tämä toimii tai sitten ei.

On utopiaa kuvitella, että joku ylläpitäisi esim. nettisivua, josta voisi tsekata kaikki ajankohtaiset tilaisuudet ja tapahtumat. Vaikka kieltämättä jotain tällaista tarvittaisiin.

Kaupallinen mainonta toimii toki omilla ehdoillaan. Kaikenlaiselle vapaaehtoistoiminnalle, pienten yhdistysten ja yhteisöjen informaatiolle on joitakin kanavia, mutta voimavaroja ja osaamista puuttuu valitettavasti erityisesti tapahtumien ja toimintojen järjestäjiltä.

Tapahtumia, ajankohtaista keskustelua täältä

Vaasan parhain foorumi on tietenkin noin 10 vuotta toiminut Tapio Parkkarin vaasalaisia.info

Mitä, missä, milloin Vaasa mmmvaasa.fi   on myös hyvä yritys, joskin esimerkki myös siitä, miten kovasta työstä on kyse. Sivustojen ylläpito, ajanhermolla pysyminen on mahdollista vain hetkittäin.

Ei huono, mutta ei aivan erinomainenkaan, on Vaasan kaupungin sivusto www.vaasa.fi

Joulun odotusta - tapahtumia Vaasassa
I väntan på julen - evenemang i Vasa
Waiting for Christmas - Events in Vaasa

Perinteitä noudattaen ja uudenlaistakin näkökulmaa joulun valmisteluihin esim. näistä:
Tässä pari ajankohtaista poimintaa viikonlopuksi

LUCIA -kulkue tänään lauantaina 13.12. klo 17.30.
Lähtö Steiner-koulun pihalta Kauppapuistikolta, ja kulkee Raastuvankatua pitkin Vaasanpuistikolle ja Alatorin kautta Hovioikeudenpuistikolle ja lopuksi Kaupungintalolle. siellä juhla jatkuu laulaen ja tanssien.KASARMIN JOULUBASAARI, Kasarmi 13
13.-14.12.2014 KLO 12:00 - 16:00 Taidetta ja käsitöitä, lapsille pipareiden leivontaa. Tarjolla glögiä, piparkakkuja ja mehua. Myynnissä ulkona paikanpäällä paistettuja Stundarsin herkullisia hillopossuja!
Esityksiä: Lauantaina 13.12. klo 12:30-13:30 Tiernapojat ja Kuula-opiston lapset musisoivat klo 14:00 Maaginen teekannu, suomenkielinen esitys, Pikku Aasin nukketeatteri

Sunnuntaina 14.12. klo 12:30-13:30 Kuula-opiston lapset musisoivat klo 14:00 Talvinen tarina, suomenkielinen esitys, Pikku Aasin nukketeatteri Kpanlogo Yede ry. järjestää päivän aikana Azonto Dance opetusta ja myös afrikkalaisen tanssin ja rummutuksen työpajoja. Tule mukaan kokeilemaan!

JULBASAR I KASERN, Kasern 13
13.-14.2014 kl 12:00-16:00 Konst och hantverk, pepparkaksbakning för barn. Vi bjuder på glögg, saft och pepparkakor. Bagaren från Stundars säljer läckra syltgrisar! Föreställningar: Lördag 13.12. kl 12:30-13:30 Stjärngossar och barnen från Kuula-institutet står för musik kl 14:00 Maaginen teekannu (finskspråkig), Dockteatern Lilla Åsna

Söndag 14.12. kl 12:30-13:30 barnen från Kuula-institutet står för musik kl 15:00 Vinter berättelse (på svenska), Dockteatern Lilla Åsna Kpanlogo Yede rf. ordnar under dagen Azonto Dance lektioner och afrikanska trummandet och dans workshops. Kom med och prova! Tervetuloa! Välkommen!

Vaasan Kulttuurikasarmi - Vasa Kulturkasern


Tapahtumien koonti: AN.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...