torstai 10. helmikuuta 2022

Vaasan vuoden 2022 kaavoituskatsaus

 

 

Tutustu 

https://www.vaasa.fi/ajankohtaista/suuria-suunnitelmia-vanhalle-konepaja-alueelle-vuoden-2022-kaavoituskatsaus-on-ilmestynyt/ 


Lainaus

Suuria suunnitelmia vanhalle konepaja-alueelle – vuoden 2022 kaavoituskatsaus on ilmestynyt

Julkaistu: 10.2.2022

”Vaasan kaupungin kaavoituskatsaus esittelee kuluvan vuoden maankäytön suunnittelukohteet. Tämän vuoden julkaisussa pureudutaan tarkemmin muun muassa Wärtsilän vanhan konepaja-alueen tulevaisuuteen, Teeriniemelle suunniteltavaan kaupunginosakeskukseen ja keskustan yhtenäiskoulun kaavoitukseen. Lisäksi kaavoituskatsauksessa kerrotaan Vaasan kokonaisyleiskaavan päivittämistyöstä, joka käynnistyy tämän vuoden aikana.

Vuoden 2022 kaavoituskohteet painottuvat kokonaisyleiskaavan tavoitteiden asetteluun sekä analyysien ja selvitysten viimeistelyyn, täydennysrakentamisen ja monipuolisen asumisen turvaamiseen. Myös kestävään kehitykseen liittyvät asiat ja vaikutusten arvioinnit korostuvat jokaisessa kaavassa.

– Maankäytön suunnittelulla ja toimivalla vuorovaikutuksella luodaan edellytykset meidän jokaisen viihtyisälle, kestävälle ja toimivalle asuin- ja elinympäristölle. Tänä vuonna asemakaavoituksen kohteet on jäsennelty kaavoituskatsaukseen teemoittain. Kehityshankkeiden alle on lisäksi koottu erilaisia hankkeita, joita kuluvana vuonna valmistellaan eteenpäin, kaavoitusjohtaja Päivi Korkealaakso kertoo. (jatkuu)”

 

Voit tutustu vuoden 2022 kaavoituskatsaukseen vain netissä, osoitteessa

www.vaasa.fi/kaavoituskatsaus2022

 


Kuvalainaus kaupungin sivuilta

 

Tekstin koonti: Aimo Nyberg

 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...