tiistai 12. marraskuuta 2019

Vaasa mitä kuuluu? – Vasa – hur går det?


Kuva ja teksti lainaus Vaasan kaupungin sivuilta
 
https://www.vaasa.fi/ajankohtaista/vaasa-mita-kuuluu-kaikille-avoin-kansalaistapahtuma-tulee-taas/


Vaasa - mitä kuuluu? –tapahtuma kutsuu osallistumaan: lauantaina 16.11. järjestettävässä tapahtumassa viihdytään yhteisen kahvittelun, musiikkiesitysten sekä esittäytyvien järjestöjen ja toimijoiden parissa. Paikalla on myös Vaasan kaupungin johtoa vastaamassa kyselytunnilla kuntalaisten kiperiin kysymyksiin.

Kaikille avoin maksuton tapahtuma järjestetään la 16.11. klo 12-14.30 Vasa övningsskolan tiloissa (Koulukatu 31). Tämän vuoden teemana ovat nuoret, järjestöt ja osallisuus. Tapahtuma on suunnattu kaiken ikäisille vaasalaisille, ja paneelissa ja kyselytunnilla käsitellään aiheita laidasta laitaan.

– Vaasalaiset järjestöt ovat upea voimavara osallisuuden tukemisessa niin asukkaille kuin kaupungille. Toivomme, että myös yhä useammat nuoret löytävät tiensä toiminnan piiriin, ja siitä syystä nostimme aiheen tämän vuoden tapahtuman teemaksi, kertoo Vaasan kaupungin aluepalvelupäällikkö Suvi Aho.

Viime vuonna ensimmäisen kerran järjestetyn tapahtuman tavoitteena on mahdollistaa vuorovaikutus kaupunkilaisten, paikallisten päättäjien ja viranhaltijoiden kesken.

– Tapahtumasta tehdään perinne, joka järjestetään jatkossa joka vuosi vaihtuvalla teemalla, Aho kertoo.

Tapahtuman järjestävät Vaasan kaupunki, Pohjanmaan yhdistykset ry sekä Mira ry ja sitä ovat tukeneet Yksi elämä –hanke sekä Pohjanmaan Etno. Mukana on myös suuri joukko järjestöjä ja Vasa övningskolan lukion IB-linjan opiskelijoita.

Ohjelma:

• klo 12 nuorten ja järjestöjen edustajien paneelikeskustelu

• klo 12.45 järjestötori aukeaa: tutustu vaasalaisten järjestöjen monipuoliseen toimintaan. Samaan aikaan voit tavata kaupungin johtoa kahvikupin äärellä, ja nauttia upeiden Halcyon Dance Crewn, Kpanlogo Yeden ja Öviksen oppilaiden musiikki- ja tanssiesityksistä.

• klo 13.15 kyselytunnilla lavalla kaupunginjohtaja Tomas Häyry, sosiaali- ja terveystoimen johtaja Jukka Kentala, teknisen toimen johtaja Markku Järvelä, kaupunginhallituksen puheenjohtajistosta Maria Tolppanen, Marko Heinonen, Mauri Ollila ja kaupunginvaltuustosta Ramieza Mahdi.

Tilaisuuden juontaa toimittaja Nicke Aldén.

Julkaistu: 11.11.2019

Lainaus päättyy


Konnut tähän blogiin: AN

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Päivitetään yhdessä Rojektin sivuja!

    Rojektissa on kohteita jo melkoinen määrä. Aika ajoin pienempiä ja isompiakin päivityksiä kohde-esittelyihin on tehty ja saadaan varmast...