sunnuntai 10. marraskuuta 2019

Satamatien jatkosuunnittelu?

Kiitos vaalipiirimme kansanedustajille tehdystä talousarvioaloitteesta lisäresursseista Vaasan satamatien jatkosuunnitteluun

Poliittiset päättäjämme eduskunnassa ovat hereillä. Luottamus heihin kasvaa edelleen, kun sai lukea aamun lehdestä tämän Joakim Strandin mielipidekirjoituksen (Pohjalainen 10.11.2019).

Kirjoitus on kaiken kaikkiaan painavaa asiaa monesta tärkeästä asiasta ja aikaansaaduista asioista.

Lainaan tähän vain tämän yhden kohdan kirjoituksesta:

Tasa-arvo, kestävyys, innovaatiot 

Eduskunnasta 

Joakim Strand 

”Logistiikkaan liittyen pidän hyvänä, että Pohjalainen pitää keskustelua satamatiestä yllä. Satamatie on äärimmäisen tärkeä sekä Vaasan seudulle että koko läntiselle Suomelle. Saamme olla iloisia siitä, että liikenne Vaasaan satamaan kasvaa yritystemme investointien sekä lisääntyvän meriliikenteen ansiosta. Tiehanke on kaikkien seudun asukkaiden ja työpaikkojen näkökulmasta todella tärkeä. Rkp:n koko eduskuntaryhmän sekä vaalipiirimme kaikkien puolueiden edustajien puolesta olemme tehneet talousarvioaloitteen lisäresursseista Vaasan satamatien jatkosuunnitteluun.” 

Lainaus päättyy

Toivotaan, että Vaasan seudun asiat menevät eteenpäin, kaikilla tasoilla.Kuvituskuva ei liity suoraann yllä olevaan tekstiin.

Kuva: AN, 8.10.2016. Joakim Strand oli yksi puheiden pitäjistä Vaasan torilla pidetyssä joukkokokoontumisessa Vaasan keskussairaalan laajan päivystyksen puolesta.


Kuva ja teksti: Aimo Nyberg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...