perjantai 22. marraskuuta 2019

Tervetuloa asukasiltaan tiistaina 26.11!


Kuvituskuva 1: AN. Gunnar Bäckman kertoi asukasillassa vanhoista Vaasa valokuvistaan 27.11.2013 Arbiksella. Vaasan torille sai aikoinaan parkkeerata autoja, markkinoilla ainakin olivat torin laidat täynnä autoja.


Kuvituskuva 2: JD 18.9.2014. Kävelykeskustaa aamusumussa.


Miltä Vaasan kaupunki, keskustan alueet näyttävät NYT ja TULEVAISUUDESSA?

VKA ry ICV rf pitää syyskokouksensa tiistaina 26.11.2019 Fanny-talossa, Kirkkop. 34. (entinen Palokunnan talo, Nuoriska, Mira-talo).

Asukasiltamme aloitamme klo 18 kaavoittaja Emma Pitkäjärven alustuksella Vaasan keskustan osayleiskaavasta. Kaava hyväksyttiin viime kesänä ja on tietenkin hyvin tärkeä kaupunkimme keskustan asukkaille.

Tässä linkki Vaasan kaupungin kaupunkisuunnittelun sivuille. Sieltä löytyy myös tämä hyväksytty keskustan osayleiskaava.

Kaupunkisuunnittelu

https://www.vaasa.fi/tietoa-vaasasta-ja-seudusta/kehittyva-ja-kansainvalinen-vaasa/kaupunkisuunnittelu/

Keskustan osayleiskaava 2040

Osayleiskaava koskee Vaasan keskusta-aluetta, mukaan lukien Onkilahden kaakkoisranta, hautausmaa-alue, Hietasaari, Hietalahden ranta- ja urheilupuisto, Kuparisaari, Etelä- ja Pohjois-Klemettilä sekä Vöyrinkapunki.

https://www.vaasa.fi/tietoa-vaasasta-ja-seudusta/kehittyva-ja-kansainvalinen-vaasa/kaupunkisuunnittelu/yleiskaavoitus/voimassa-olevat-yleiskaavat/keskustan-osayleiskaava-2040/


Kaavakeskustelun jälkeen pidetään yhdistyksen sääntömääräinen syyskokous.
Puheenjohtajan vuoden toiminut Birgitta Lång on halukas jatkamaan toisen vuoden. Hallitukseen on auki paikkoja, eli kiinnostuneet asettukaa ehdolle!

Postilakon takia ei kokouksen esityslistaa ja jäsenkirjettä 2/2019 lähetetty. Yhdistyksemme hallitus päätti 14.11. ottaa jokaiseen jäseneen yhteyttä, s-postilla, tai puhelimella/tekstiviestillä.
Hyvä jäsen, jos Sinuun ei ole kukaan ottanut / saanut yhteyttä 24.11. mennessä, voit itsekin ottaa yhteyttä johonkin hallituksemme jäseneen. Todennäköisesti kyse on siitä, että yhteystietosi kaipaavat päivitystä!

Informaatiota löytyy myös asukasyhdistyksemme virallisilta sivuilta: Ajankohtaista/Aktuellt

http://vkaicv.nettisivu.org/

Tervetuloa – Välkommen!


Miten voi liittyä jäseneksi Vaasan kantakaupungin asukasyhdistykseen?

Se on todella helppoa.

- ilmoitat jollekin hallituksemme jäsenelle olevasi halukas jäseneksi (seuraava hall. kokouksessa jäsenyys hyväksytään ja nimi ja jokin yhteystieto kirjataan jäsenlistaan)

- haluat maksaa voimassaolevan jäsenmaksun (vuodelle 2020 ehdotus: 10€ ja vapaaehtoinen tukimaksu)

- ilmoitat yhdistykselle ainakin yhden näistä yhteystiedoistasi: kirjeposti osoite / s-posti / puh nro

- tuot oman kiinnostuksesi mukaan asioita esille, ja olet valmis toimimaan yhdessä muiden kanssa niiden eteenpäin viemiseksi

Ota yhteyttä, kokouksissa tai yllä mainitun nettiosoitteen kautta, tai vaikkapa allekirjoittaneeseen.

Aimo Nyberg

Yhdistyksen varapj.
aimonyberg(at)gmail.comEi kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...