maanantai 25. marraskuuta 2019

Vaasa, kaunis puistojen kaupunki

Tällaista määrää ja laatua ei ole esittää monellakaan Suomen kaupungilla!

Kenties ei yhdelläkään, - ei ainakaan asukasluvultaan Vaasan kokoisessa kaupungissa.

Vaasan puistot 

Kaupungin uudistetuilla sivuilla on todella paljon uutta esiteltävää.

Tähän aikaan vuodenkiertoa, kun Suomen ilmasto-olosuhteet pitävät meidät aikalailla sisätiloissa, on hyvää aikaa nauttia kauniista puistoistamme virtuaalisesti.

https://www.vaasa.fi/asu-ja-ela/vapaa-aika/puistot-ja-viheralueet/puistot/

Lainaus sivulta

Vaasassa on puistoja yli 150 hehtaaria 

Vaasassa puistot ovat keskeinen osa kaupunkikuvaa. Uudet ja vanhat, pienet tai isot – kaikista puistoistamme löydät varmasti juuri sinulle sopivia kohteita. Pääset nauttimaan hoidetusta ympäristöstä ja ihailemaan monipuolista kasvillisuutta. 

Esimerkiksi historialliset, vehreät ja hoidetut puistot luovat mielenkiintoisen kulkureitistön vierailuun ja virkistykseen kaupungin keskustan ranta-alueella. Meren läheisyys antaa oman hienon sävynsä maisemaan ja luo vahvan kuvan vaasalaisesta elämästä. 

Puistot antavat vierailijoille mahdollisuuden virkistäytymiseen, viihtymiseen, liikkumiseen, sosiaalisiin tapaamisiin ja tilaisuuksiin – samalla hiljentymiseen sekä luonnosta nauttimiseen. 

Puistot ovat loistavia kohtaamispaikkoja, joissa asioita tehdään yksin ja yhdessä. 


Katso, tai KUUNTELE myös Puistot ja viheralueet.

https://www.vaasa.fi/asu-ja-ela/vapaa-aika/puistot-ja-viheralueet/


Kiitokset kaupungille!

On nämä ihan nautittavaa katsottavaa, ja tosi hyvää palvelua kaupungilta, viheralueyksiköltä ym. Kiitoksen paikka siis taas!

Aimo Nyberg, Vaasan kantakaupungin asukasyhdistys VKA ry:n varapj.Kuva: AN, 6.7.2018 Hietalahden puisto (Villa), Ystävyyskaupunkien puistot: PärnupuistoKuva: AN. 1.5. 2017. Vanhan Vaasan Yxgärde

Kevättä odotellessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...