torstai 10. syyskuuta 2015

Asiallista keskustelua

Liikenteen solmuja ratkottiin tänään pääkirjaston kahvilassa.

Vaikka keskustelujen aiheet jossain määrin rönsyilivätkin, ajoittain suuriin tulevaisuuden visioihin asti, niin saimme kyllä Vaasan liikennesuunnittelusta vastaavalta Pertti Hällilältä todella hyviä vastauksia konkreettisiin ongelmakohtiin.

Oikein paljon kiitoksia mukana olleille, niin meille kaikille keskustelijoille kuin myös asiantuntijalle perusteellisista vastauksista. Kiitos parituntisesta mukavasta kohtaamisesta, yhdessäolosta tärkeän asian parissa.

Asioiden etenemisen kannalta kaikki keskustelut, jotka pysyvät erilaisia näkemyksiä kunnioittavina, ja omaperäisiäkin vaihtoehtoja esiintuovina, luovat otollisen ilmapiirin saada aikaan parannuksia.

Päättäjille haaste on suuri nykyisessä taloustilanteessa. Jo asioiden esillä olo, ja asiallinen keskustelu luo hyvät edellytykset, ainakin jollain aikataululla, löytää keinot edetä kohti parempia ratkaisuja. Kokoajan muuttuvassa maailmassa ei aina tapahdu edistystä. Ainakaan itsestään.

Tämän päivän keskustelussa hyvää oli mielestäni myös se, että emme jääneet ns. ”yhdenasian liikkeeksi”, vaan puhuimme autoilusta/pyöräilystä/jalankulusta tilanteina, joissa ihmiset kohtaavat toisiaan. Kyse ei voi olla vastakkainasettelusta, tai jonkun ylivallasta.

Liikenteen vaaranpaikat

Päivän Pohjalainen yllätti. Lehti tarjoaa mahdollisuuden olla aktiivinen liikenneasioissa, Lehden verkkosivuilla voimme käydä merkitsemässä omat mielestämme pahimmat liikenteen vaaranpaikat Vaasassa.

Katso:
www.pohjalainen.fi

Suora linkki karttamerkintöihinWasa postikortti, kuva netistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...