keskiviikko 16. syyskuuta 2015

Ajankohtaista juuri nyt

Entisen linja-autoaseman kortteliin on tulossa kokonaisuus, jossa on kauppakeskuksen lisäksi paljon muutakin. Mm. myös yksi Vaasan suunnitteilla olevista korkeista rakennuksista.

Asiasta voi kuulla lisää, osallistua keskusteluun ja kuulla muidenkin ajatuksia, kun saapuu kaupungin järjestämään yleisötilaisuuteen torstaina 17.9. 2015 klo 17.30 – 20.00 Draama-saliin pääkirjastossa.

Katso lisää kaupungin sivuilta http://www.vaasa.fi/node/25637

Lainaus sivulta

Ehdotus nähtävänä: Linja-autoaseman aukion alue (ak0962)

Asemakaavan ja tonttijaon muutos koskevat Vaasan kaupungin 4. kaupunginosan korttelia 75 tonttia sekä katu- ja puistoalueita. Kaavaehdotus ja siihen liittyvät asiakirjat ovat nähtävänä kaavoituksessa ja kaavoituksen kotisivuilla 8.9.–8.10.2015. Mahdolliset muistutukset asiasta osoitetaan kaupunginhallitukselle ja toimitetaan kaavoitukseen nähtävilläoloaikana. (MRL 65 §, MRA 27 §).

KUTSU

Linja-autoaseman aukion alueeseen liittyvä yleisötilaisuus pidetään torstaina 17.9.2015 klo 17:30 – 20:00 pääkirjaston Draama-salissa, Kirjastonkatu 13. Kaikki asiasta kiinnostuneet ovat tervetulleita.

Vaasa 8.9.2015
Kaavoitus Lisätietoja antaa: Aila Virtanen Juha-Matti Linna


Tutustu etukäteen myös
http://energyvaasa.vaasanseutu.fi/wasa-station/ 


Ollaan uteliaita

Toivotaan, että kaupungin yleisötilaisuus vetää väkeä paikalle, ja keskustelu on monipuolista.

Ihan pelkästä uteliaisuudestakin kannattaa tulla paikalle!

Mielestäni voimme täällä Vaasassa olla ihan tyytyväisiä siihen, miten Vaasan kaupunki/ kaupunkisuunnittelun viranomaiset esittävät merkittäviä kaavoituskohteita niin netissä kuin myös tällaisissa yleisötilaisuuksissa.

Nähdään
Aimo Nyberg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...