lauantai 14. maaliskuuta 2015

Mikä on tärkeää?


Kuvat: Suomen Vapaudenpatsas, Vaasan Kauppatori.
Ylempi kuva, postikortti netistä.
Alempi kuva, 20.12.2014, AN.

Monipuolista Sinä tämän blogin sisältöä!

Tee juttu jostain paikallisesta aiheesta, ajankohtaisesta tai ikuisuuskysymyksestä.

Lyhyet kertomukset asiasta kuin asiasta ovat erittäin tervetulleita! Kirjoituksesi voivat olla myös muilla kielillä!

Sinun ei tarvitse olla asukasyhdistyksemme jäsen saadaksesi juttujasi esille tähän blogiin! Jos juttusi ovat päällisin puolin asiallisia, eivätkä siis ole nettietiketin vastaisia, ne voivat ihan hyvin olla jopa provosoiviakin! Eli silloin juttusi voisivat saada aikaan keskustelua, mielipiteiden vaihtoa vaasalaisten kesken! Tämä olisi erittäin tervetullutta.

Kuvat, joissa on jotain Vaasaan liittyvää, ovat myös aina tervetulleita tähän blogiin! Vaasassa on toki monia muitakin foorumeja, joihin juttujaan saa esille. Ei ole kuitenkaan kiellettyä laittaa samaa juttua vaikka upeampaakin paikkaan.

Tekstejä ja kuvia ei valitettavasti voi itse näille sivuille siirtää. Kaikki materiaali on ensin lähetettävä ylläpitoon osoitteella aimonyberg(at)gmail.com. Jos haluat esiintyä nimimerkillä, on sinun silti annettava luottamuksellisesti nimesi ylläpidon tietoon.

KANSANEDUSTAJAEHDOKAILLE!

Nyt kun kaikki puolueet ovat ehdokkaansa tuoneet julki, alkaa vaalimainonnan kiihkein vaihe.
Koska Vaasan kantakaupungin asukasyhdistys VKA ry on puoluepoliittisesti riippumaton kansalaisjärjestö, ei tähän blogiin voi jättää pelkkää vaalimainosta, eli henkilökuvaa ja numeroa. (Emme myy mainostilaa). Kuitenkin niin, että jokaisen ehdokkaan julkaistavaksi toimittama materiaali, mielipidekirjoitus ja mahdollinen kuva luvataan julkaista. Ja loppuun tulee tietenkin tieto puolueesta ja myös äänestysnumero.

Vaasalaisia äänestäjiä on kymmeniä tuhansia! Vaasasta ja Vaasan seudulta on edellisissä eduskuntavaaleissa mennyt läpi useita ehdokkaita, - viimeksi jopa huimat viisi kansanedustajaa.

Tasapuolisesti kaikkia kohtaan, toivotan menestystä jokaiselle, joka on ehdolle lähtenyt!

Kannattaa tutustu myös vaalikoneisiin!
Esim:  http://vaalikone.yle.fi/eduskuntavaalit2015/

Aimo Nyberg, VKA ry:n pj.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...