maanantai 23. maaliskuuta 2015

ISO PELI on hyvä!

Laitan tähän asukasyhdistyksen blogiin aina silloin tällöin myös omaan työhöni liittyviä juttuja. Opetustyössäni kuvataideopettaja Vaasan kaupungin palveluksessa vastaan tulee aina silloin tällöin ”huippuhetkiä”, joita haluaa jakaa muidenkin tiedoksi.

Vaasaan ja vaasalaisiin liittyvä merkittävä asia on tämäkin.Kuva: A-K.J. 

Kuvassa elokuvaohjaaja Jalmari Helander.

Hän oli tänään paikalla vastaamassa oppilaskuntamme esittämiin kysymyksiin.
Aiheena oli tietenkin BIG GAME -elokuva, joka esitettiin tänään koulumme kaseille ja yseille elokuvagaalassa Gloriassa.

Aika moni meistä on kameroilla kuvannut, ja tehnyt  myös pieniä videoita. Mutta päästä mukaan oikeaan elokuvaan, jopa toistaiseksi Suomen kalleimpaan elokuvaprojektiin, - se tuntuu aivan uskomattomalta.

Meidän kaikkien vaasalaisten, ja erityisesti meidän Vöyrinkaupungin koulun oppilaiden ja opettajien, tulee olla todella ylpeitä elokuvan pääosan esittäjästä, oman koulumme ysiluokkalaisesta, ONNI TOMMILASTA!

Nyt nähtyäni tämän odotetun acktion-leffan, voin sanoa olevani todella yllättynyt positiivisesti. On aivan totta, mitä elokuvasta on etukäteen kerrottu, - erityisesti täytyy ilmetellä miten upeasti päänäyttelijöiden, eli Samuel L. Jacksonin ja Onni Tommilan yhteispeli sujuu. Onni tulee saamaan tästä suorituksesta jatkossa monenmoista huomiota, näin uskon.

Suosittelen elokuvaa, - tai oikeasti elokuva on ihan välttämätöntä nähdä, jos aikoo sanoa olevansa ajan hermoilla elokuva-asioissa.

Toivotaan niin Onnille kuin koko elokuvatiimille menestystä nyt ja jatkossa!

Kuvataideopettaja Aimo Nyberg

...

Tällainen elokuva on kyseessä: http://nyt.fi/a1426560380788


VAASASSA ELOKUVATEATTERI GLORIASSA
Hovioikeudenpuistikko 16, Vaasa

Esitysajat: 16:30,‎ ‎18:30,‎ ‎20:30‎ (tarkista päiväkohtaiset ajat)

Big Game
1h 30min‎‎ - Toiminta/Seikkailu‎‎ - englanti‎

Ohjaaja: Jalmari Helander - Näyttelijät: Samuel L. Jackson, Ray Stevenson, Felicity Huffman, Ted Levine, Jim Broadbent, Victor Garber, Jaymes Butler, Mehmet Kurtulus, Erik Markus Schuetz, Onni Tommila.

Air Force One on Suomen ilmatilassa tuomassa Amerikan presidenttiä (Samuel L. Jackson) valtiovierailulle. Matka kuitenkin keskeytyy, kun kone putoaa erämaahan, Pohjois-Suomeen, terroristien hyökkäyksessä. Järjestetyn salaliiton tarkoituksena on kaapata presidentti. Terroristien suunnitelma onkin toteutumassa täydellisesti lukuun ottamatta yhtä odottamatonta tekijää. 13-vuotias suomalaispoika, Oskari (Onni Tommila), löytää presidentin ennen terroristeja ja päättää auttaa tätä. Amerikan presidentin kohtalo on 13-vuotiaan suomalaispojan käsissä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Päivitetään yhdessä Rojektin sivuja!

    Rojektissa on kohteita jo melkoinen määrä. Aika ajoin pienempiä ja isompiakin päivityksiä kohde-esittelyihin on tehty ja saadaan varmast...