maanantai 2. maaliskuuta 2015

Elokuvaoppia

Kiinnostaako sinua videoiden, elokuvien teko?

Tässä yksi tämän päivän upeimmista nettisivustoista, jossa kerrotaan koululaisille elokuvista ja niiden tekemisestä. Peruskoululaisille, 8 - 15 vuotiaille on parhaillaan menossa myös kilpailu.

Kaikki kuvaa on tuotantoyhtiö Amazementin toteuttama ja opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittama elokuvakasvatussivusto. Amazement toimii myös kilpailun järjestäjänä. Hanke on maailmanlaajuisesti ainutlaatuinen: suoraan lapsille ja nuorille suunnattu suomalainen elokuvakasvatussivusto, jonka oppimateriaali on täysin audiovisuaalista, ilmaista ja netissä kaikkien saatavilla. Materiaali soveltuu hyvin opettajien viestinnän ja mediakasvatuksen opetuksen tueksi.

Mielestäni sivusto sopii erinomaisen hyvin myös varttuneimmille videoiden tekemisestä kiinnostuneille. 

http://kaikkikuvaa.fi/

Kannattaa katsoa, ja samalla voit tutustua siihen, miten mielenkiintoista on olla koululainen tänään! Opettajan roolikin on käynyt aina vaan kiehtovammaksi, kun laitteet ja oheismateriaalit kehittyvät vuosi vuodelta aina vaan paremmiksi.

Kuvataideopetuksessa ovat käytössä niin uudet välineet kuin perinteinen leuka ja liitu - menetelmäkin.

Teksti ja kuvat: Aimo Nyberg.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...