torstai 15. tammikuuta 2015

Onko tylsiä kirjoituksia?

Mielenkiintoista lukemista löytyy, ainakin ajoittain, näiltäkin sivuilta. Näin haluan uskoa.

Kiitos, että seuraat tätä blogia. Tämän blogin lukijana sinulla on todennäköisesti mielenkiintoa katsoa yhdistyksemme virallisilta sivuilta, mitä yhdistyksen hallituksen kokouksessa käsiteltiin.

Tästä puhuttiin 14.1.2015

Yhdistyksemme on avoimen tiedottamisen kannalla, ja haluamme olla sanan- ja kuvanvapauden puolesta. Nettisivustojamme kehitellään voimavarojen mukaan. Kaikenlainen Vaasa-aiheinen materiaali, mielipidekirjoitukset ym. ja tottakai vinkit toiminnan kehittämiseksi ovat erittäin tervetulleita.

Erityisen iloisia olemme, jos nämä kirjoittelut tässä blogissa ja virallisilla sivuillamme ja myös fb-sivuilla innostavat sinua tulemaan mukaan yhdistyksemme toimintaan. Jopa jäseneksi!

Yhdistyksemme on kaksikielinen, mutta aito vuorovaikutus ruotsinkielisten ja suomenkielisten välillä näillä sivuilla on vielä haussa. Eli, jos kirjoitat mielellään ruotsiksi, auta meitä, ja tee jokin pienikin juttu meidän kaikkien iloksi.

Yhteydenotot pj. Aimo Nybergin kautta. Puh 050 3308540 tai s-postilla aimonyberg(at)gmail.com

Muihin kuin fb-sivuillemme ei voi itse mennä tekemään omia kirjoituksia. Julkaiseminen onnistuu siis vain sivustojen ylläpidon avulla.

Teksti ja kuva: AN.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...