keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Satamatiestä lisää infoa

Etelä-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus ELY tiedottaa YVA-kuulutuksella (ympäristön vaikutusten arviointi) suunnittelusta, joka koskee Vaasan satamatieyhteyttä Vaasan kaupungin ja Mustasaaren kunnan alueilla.

Kyse on siis tieyhteydestä, hankkeesta löytää nykyistä toimivampi yhteys Vaasan satamaan ja näin kehittää Vaasan seudun logistista järjestelmää. Tarkoituksena on luoda tieyhteys, joka kytkee tehokkaasti Vaskiluodon sataman ja logistiikkakeskuksen toisiinsa, ja samalla valtakunnan päätieverkkoon, valtateihin 3 ja 8.

Hankkeen toteuttamista varten tarkastellaan viittä toteutusvaihtoa. Näihin voi tutustua myös netissä http://www.ymparisto.fi/vaasansatamatieYVA 

ja osallistumalla avoimiin yleisötilaisuuksiin:

keskiviikkona 28.1. 2015 Sulvan nuorisotalolla, Himisbackvägen 1, tai 

torstainan 29.1. 2015 Vaasa-opiston auditoriossa, Opistokatu 1. 

Yleisötilaisuudet pidetään ns. ”avoimet ovet” -periaatteella, eli paikan päälle voi tulla milloin tahansa klo 17.00 – 20.00.

Hankkeen esittelyt pidetään molemmissa paikoissa klo 17.30.
Näissä illoissa on mahdollista tutustua hankkeen aineistoon, ja keskustella YVA-menettelyn yhteysviranomaisen, hankkeesta vastaavan ja hankkeen suunnittelijoiden kanssa.

Tämän kuulutuksen voi lukea kokonaisuudessaan tämän päivän paikallisista lehdistä.

Infon välittäjä: AN.


Kuva: Skannattu vanha värivalokuva, KH:n kokoelmat.

Kuvassa ei tehdä uutta Vaasan satamatietä. Eikä kuva ole Vaskiluodon sillan kunnostustöistäkään parin vuoden takaa. Kuva on paljon vanhemmalta ajalta.

Osaisiko kukaan kertoa tarkemmin?

Tarinoita, kuvia julkaistavaksi tähän blogiin voi lähettää osoitteeseen aimonyberg(at)gmail.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...