sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Ta Paus!

Hyvää ja Onnellista Uutta Vuotta kaikille tämän blogin lukijoille!

Pidä paussi – sanoi selkäni!
En siis ole ryhtynyt SOME-lakkoon, kuukauden tai sadan päivän pituiseen pidättäytymiseen sosiaalisen median käytöstä.
Ei, en ole, - enkä ole myöskään lähtenyt parin viikon aurinkolomalle jonnekin lämpöiselle rannalle löhöilemään. Vaikka opettajien joululoma pitkä onkin.

Loppuvuoden kiireet, liiallinen istuminen koneella kostautui; selkäni pyytää minua nyt kuntouttamaan itseni, ottamaan rauhallisemmin, ohittamaan turhat kiireet.

Näitä blogikirjoituksia tulee minulta nyt harvakseltaan. Katsotaan saadaanko muita mukaan kirjoittamaan ja kuvaamaan kaikenlaista ajankohtaista, tärkeää asiaa tänne asukasyhdistyksemme sivuille.

Muistutan, että ihan kuka tahansa saa tälle sivustolle tarjota juttuja! Aihepiirin ja näkökulman voit mielellään valita itse. Och du kan skriva också på svenska!

Laita tulemaan s-postilla ideoita tai valmiita kirjoituksia, kuvia osoitteeseen aimonyberg(at)gmail.com tai soita 050 3308540, niin sovitaan miten edetään.

Että nyt siis tällainen TAPAUS.


Kuvat: AN. Lintujen bongaus on taas näin vuoden alusta yksi mielenkiintoinen tapa ottaa iisisti! Hietalahdessa oli tänään iltapäivällä mm. lintujen ruokintapaikan lähellä mustarastas.

Aimo Nyberg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...