tiistai 27. tammikuuta 2015

Maanantaina 2.2. Vaasa-Opistolle!

Vaasalaisia.info 10 vuotta - synttärit Vaasa-opistolla  

Kaupunkiportaali vaasalaisia.info täyttää 2. helmikuuta 10 vuotta.

Vaasan historia ja Kaunis Vaasa -facebooksivustot (elokuvaohjaaja Christian Olsson) ja Vaasa Ennen ja Nyt, kantakaupungin asukasyhdistyksen blogi (kuvataideopettaja Aimo Nyberg) järjestävät 2.2. 2015 VAASA-OPISTOLLA keskustelutilaisuuden kaupunkiportaalin ja Vaasapedia kaupunki-sanakirjan merkityksestä vaasalaisen paikallistiedon jakajana.

Samassa tilaisuudessa keskustellaan myös vuosia vireillä olleesta Vaasakuvapankki -hankkeesta, joka sisältäisi Vaasa-aiheisia kuvia, postikortteja ja tietoja kuvista, kuvien kohteista ja muuta historiallista tietoa.

Tilaisuuden avaavat Aimo Nyberg ja Vaasa-opiston rehtori Sannasirkku Autio. Sen jälkeen kuullaan kaupungin tervehdys. Tästä jatkaa Tapio Parkkari esittelemällä uudistetun vaasalaisia.infon, sekä kertomalla Vaasapedian kehityssuunnitelmista. Käydään yhdessä avointa keskustelua asian tiimoilta.  

Vaasalaisia.info-sivusto on perustettu helmikuussa 2005.

Nyt 10 vuotta täyttävä kansalaissivusto on uudistunut! Sen ydinajatuksena on edelleen tarjota yhteinen alusta tavallisille vaasalaisille, luottamusmiehille ja virkamiehille, edistää lähidemokratiaa ja kansalaisten vaikutusmahdollisuuksia erityisesti tärkeiden asioiden ennakkovalmistelussa.

Sivuston ylläpitäjä Tapio Parkkari on onnistuneesti uudistanut kaupunkibloginsa. Tutustu sivustoon, ja hanki omakohtainen käyttäjäkokemus sivustosta!  

Kutsu itsesi ja ystäväsi ”synttäreille” 2.2. 2015. klo 18.00 alkaen Vaasa-opistolle. Illan päätteeksi kaupunki tarjoaa ilmaiset pullakahvit 50 ensimmäiselle!

Tervetuloa!

Vaasalaisia.info
Vaasapedia
Vaasan historia fb-sivusto   
Vaasaennenjanyt 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...