maanantai 26. toukokuuta 2014

Mippe on nyt meppi!

Suomi on saanut erittäin ammattimaisen EU-parlamentaarikkoryhmän.

Vaikka joitakin kokeneita poliitikkoja myös putosi, niin tilalle valittiin hieno, edustava joukkue edustamaan meitä suomalaisia. He ovat vaikuttamisen ammattilaisia, todella osaavia Euroopan ja Suomen, ja ilman muuta myös omien kotiseutujensa intressejä ajavia meppejä ihan jokainen!

Vaasalaisina voimme mielestäni olla todella tyytyväisiä, että Miapetralle avautuvat nyt uudet vaikutusmahdollisuudet EU-tasolla. Pitkäaikainen poliittinen ura saa nyt loogisen jatkon, aimo harppauksen eteenpäin.

Henkilökohtaiset ja myös asukasyhdistyksemme puolesta onnittelut Miapetralle!Seuraa esim. tätä http://miapetra.fi/ sivustoa!

Tämän päivän poliitikot eivät katoa, unohdu vuosikausiksi Eurooppaan. Poliitikot ymmärtävät, etteivät he ”kasva korkoa” olemalla jossain näkymättömissä, vaan tekemällä aidosti ja läpinäkyvästi työtään, vuorovaikutuksessa ja yhteistyössä, jotta parhaat mahdolliset ratkaisut suuriinkin ongelmiin voidaan löytää.

Euroopalla on edessään mielenkiintoinen viisivuotiskausi. Meillä vaasalaisilla on nyt suorastaan aitiopaikka seurata mihin suuntaan eurooppalaiset päättäjät haluavat asioita järjestellä.

Aimo Nyberg, politiikan amatööri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...