torstai 8. toukokuuta 2014

Tiivis viikko

Harvinaista herkkua koulumaailmassa

Vaasalaisten koulujen, Variskan ja Vöyrinkaupungin koulun ystävyyskoulusta Virosta, Pärnu Ühisgümnaasiumista, on saapunut bussilastillinen oppilaita ja opettajia vieraaksemme. Kyse on vastavierailusta, sillä vaasalaisia oli syksyllä viikon Pärnussa.

Teemana on luonto. Maailmanperintöalueella vierailimme tiistaina Vesa Heinosen johdolla, Meteoriihellä on käyty eilen illalla, on nähty hieno musikaali Variskalla ja luontoaiheisia taiteellisia esityksiä on tulossa vielä muitakin. Iltatöiksi on mennyt niin oppilailla kuin opettajillakin. Mukaan päässeille näyttää kuitenkin turnauskestävyys olevan kunnossa.

Tällaiselle ystävyystoiminnalle ja myös opetuksen tiedon, kokemusten, elämysten vaihdolle on toivottavasti jatkossakin mahdollisuuksia. Tähän haluan luottaa.

Kuvat: AN ja Vöyrinkaupungin koulun oppilaat

Maailmanperintöalueeseen tutustumassa. Tornista näkymät ovat mahtavat!

Tänään torstaina 8.5. klo 15. avataan pääkirjastossa myös pärnulaisten mukanaan tuoma luotovalokuvanäyttely.

Kuulaopiston aulassa Minimania vastapäätä on yksi Vaasan tuntemattomimmista taidenäyttelypaikoista. Siellä on kuukausittain vaihtuvia näyttelyitä, ammattilaisista lapsiin ja nuoriin. Tällä hetkellä (6.5. – 28.5) siellä on Ida-Maria Pulkkisen, ysiluokkalaisen oppilaani hienoja, vahvoja töitä.

Mukavaa loppukevättä, t. Aimo Nyberg, kuvisope

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...