torstai 28. marraskuuta 2013

Yhdistyksen hallitus 2014
Vaasan kantakaupungin asukasyhdistys VKA ry on tehnyt syyskokouksessaan 27.11. seuraavat henkilövalinnat. Puheenjohtajana jatkaa Aimo Nyberg.

Yhdistyksemme suuri, kymmenen jäsenen hallitus on tässä:
Tuija Arina - Sundelin, Anders Boucht, Bo-Henrik Eriksson, Asko Halme, Raija Kaivola (uusi), Anttu Kankaanpää (uusi), Riitta Kankaanpää – Waltermann, Gunvor Pått, Harry Tuomi, ja Aatto Wuorenlinna.

Hallituksesta jäi pois sen koko toiminnan ajan mukana ollut Eija Piispala. Hän on ollut yhdistyksessämme pitkäaikainen sihteeri yhdistyksen perustamisesta alkaen, eli alkuajoista 1994 aina 2000-luvun ensimmäiselle vuosikymmenelle asti. Myös tämän hetkinen sihteerimme Lars-Eric Häggman jättää omasta pyynnöstään toiminnan hallituksessamme. Molemmille nyt hallituksemme jättäneelle valtavan suuret kiitokset!

Sääntömääräisten asioiden lisäksi kokouksessa keskusteltiin yhdistyksen tulevasta toiminnasta eli yhdistyksemme ensi vuoden toiminnan tärkeimmistä suuntaviivoista. Yhdistyksemme täyttää ensi vuonna 20-vuotta. Tavoitteena on juhlistaa vuotta järjestämällä loppukesällä 6.9. Faaroksella ohjelmallinen ilta. Jos saamme aikaiseksi yhteyksiä Uumajaan, paikallisiin asukas / kansalaisjärjestöihin, niin pyrimme saamaan sieltä vieraita mukaan juhlaamme.

Syyskokouksemme laati perinteisesti myös kannanottoja: Keskustelun pohjana olivat pj:lle etukäteen jätetyt viisi kannanottoluonnosta. Keskustelua herättivät Vaasanpuistikon alun uudet liikennevalot, Palokujien kehittämishankkeet, toimiva joukkoliikenne, erityisesti yhteydet keskustasta Kivihakaan ja takaisin. Myös ikuisuus hanke, Vaasan Satamatie otettiin taas esille. Kannanotoistamme valmistuu Lehdistötiedote, joka julkaistaan pian myös tässä blogissa.

Uusi hallitus velvoitettiin laatimaan myös kannanotto pysäköinnistä / asukaspysäköinistä, koska tähän kokoukseen sitä ei vielä oltu saatu valmiiksi.

Kokouksen tunnelmat yhteen koonnut
Aimo Nyberg


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...