perjantai 20. huhtikuuta 2012

Posti toi tänään


Tämä tiedotuslehti 2/2012, kuten myös kaikki aikaisempien vuosien vastaavat lehdet, ovat luettavissa myös NETISTÄ.

Jokaiseen vaasalaiseen kotiin tänään jaettu Vaasa suunnittelee ja rakentaa –tiedotuslehti on siis taas ilmestynyt. Mikäs tämän hienompaa kuin saada joka vuosi kaupungilta hienosti tehty lehti kertomaan missä, milloin ja miten kotikaupungissamme kaavoitus etenee ja mitkä ovat ajankohtaiset rakentamiskohteet.

Tässä tiedotuslehden numerossa sivulla 21 on myös kaaviokuva siitä kuinka kuntalaiset, asukkaat, ihmiset voivat vaikuttaa kaavoitukseen.

Kantakaupungin alueen eli asukasyhdistyksemme toimialueen kohteita on mukana muutamia. Kannattaa katsoa (lukea siis lehti kannesta kanteen).

Vaasan keskustastrategia

Ehdottomasti suurimpana, erittäin merkittävänä kohteena pitää tässä yhteydessä mainita Vaasan keskustastrategia, joka ansaitsee erityishuomion nyt heti. Tämä viime vuonna Vaasassa käynnistetty prosessi etenee vauhdilla. Marraskuussa 2011 myös asukkaat saivat olla mukana luomassa visioita suunnittelulle, ja nyt on kohta aika antaa kommentteja konsulttifirma Sito Oy:n laatimiin vaihtoehtoihin. Vaihtoehtoiset visiot tulevat esille toukokuun alussa kaupungin sivuille. Hankkeen SIVULLA kysely on avoinna 2.5. – 27.5.2012.

Keskustastrategian tavoite ulottuu vuodelle 2030. Vaasan kaupunginhallituksen suunnittelujaoston liitteen voit lukea vaasalaisia.infon blogikirjoituksesta 19.4.2012 TÄÄLTÄ

Asukasyhdistyksemme hallitus perehtyy tähän merkittävään asiaan hyvin huolella toukokuun kokouksessa. Ensi viikon keskiviikon kevätkokoukseen asia ei ehdi, eli voimme toki asiaa pohtia, mutta kannanottoa tai lausuntoa emme Vaasan keskustastrategian vaihtoehdoista vielä tässä vaiheessa halua antaa.

Asiaan voi vaikuttaa jokainen halukas, toivotaan mahdollisimman monen vaasalaisen olevan nyt aktiivinen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...