TERVETULOA - VÄLKOMMEN!

Tämä Vaasa-aiheinen kaupunkiblogi on avoin myös Sinun asiallisille kuville ja kirjoituksille, suomeksi tai ruotsiksi. Kaikki tekijäinoikeudet & vastuut kirjoittajilla ja kuvaajilla! Ota yhteyttä sivuston ylläpitoon/Aimo.

sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Kiitokset Jannelle

Edelliseen blogikirjoitukseen liittyen, sitä täydentämään, laitan erityiset kiitokset Vaasan eteen tehdystä työstä kansanedustaja Janne Sankelolle.

 

Kuvaaja: Kaj Lindeman

Tunnen Jannen n. 10 vuoden takaa, opettajakollegani ura eteni silloin vauhdilla kohti valtakunnan tason poliittista vaikuttajaa.

Tänään hän on Kansallisen Kokoomuksen varapuheenjohtaja ja kansanedustaja. Eduskunnassa Janne toimii liikenne- ja viestintävaliokunnassa ja maa- ja metsätalousvaliokunnassa. Hän on myös Pohjoismaiden neuvoston jäsen.

Janne on pyytänyt ja saanut eron (8.10.2012) Vaasan kaupunginvaltuustosta 1.9.2012 alkaen kotikuntalain mukaisen asuinpaikan vaihdoksen takia.

Meillä vaasalaisilla on uskoakseni hyvin yksimielinen tahto kiittää Jannea nyt päättyvästä valtuustokaudesta, monella taholla tehdystä upeasta työstä vaasalaisten, Vaasan, ja koko alueen parhaan tulevaisuuden puolesta.

Kiitos Janne!

Ja työ jatkuu, siitä voimme olla varmoja.

Seuraa Jannen nettisivuja http://www.jannesankelo.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti