tiistai 6. kesäkuuta 2023

Kukkakuvia jakamaan

 

 

Kuva: AN 6.6.2023. Kirkkopuistikon ja Hovioikeudenpuistikon risteys

 

 

Nyt on taas kukkien ihastelemisen aika!

Luonnossa kasvien kukinta-aika alkaa olla parhaimmillaan. Juhannukseen ei ole enää kolmea viikkoakaan!

Todella kauniita kukkia pääsee ihastelemaan myös kaupungissa katujen varsilla, puistoissa ja puistikoilla, rantareiteillä jne.

 

 

Monet meistä ottavat kännyköillään kuvia upeista kukkaistutuksista ja jakavat niitä sitten someen.

Mitäpä jos jakaisit näitä ottamiasi kuvia myös tänne, - tähän vaasaennenjanyt -blogiin?

Ota yhteyttä allekirjoittaneeseen sähköpostilla. Kuvat saavat olla mistäpäin tahansa, mutta Vaasasta. Yksikin kuva riittää, mutta samasta kohteesta voisi olla yleisnäkymä, että selviää missä päin ollaan, ja lisäksi voisi olla lähikuvia eli kauniita kukka-asetelmia.

Kuvaajan nimeä ei ole pakko julkaista, ellei halua. On hyvä huomioida kuitenkin tämä: kun kuvan alla on kuvaajan nimi niin kaikki tekijäinoikeudet pysyvät kuvaajalla itsellään.

Julkaistavista kuvista ei makseta korvausta. Tämän sivuston periaate on olla osa vapaaehtoista kansalaistoimintaa. Sivuilla ei ole mainoksia. Sivuston ylläpidosta ei tule kenellekään maksuja eikä myöskään tuloja.

 

Sivustoa on mahdollista kehittää vain, kun saan mukaan uusia ”harrastaja toimittajia” jakamaan kuviaan ja tekstejään. Siis ihan kuka tahansa voi kuviaan ja myös tekstejään tänne jakaa. Tallennusta ei voi tehdä omin päin, eli ollaan yhteydessä.

Aimo Nyberg

aimonyberg(at)gmail.com

 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...