perjantai 20. toukokuuta 2022

Oppailla tärkeä tehtävä

 

Osaavat Vaasa-Mustasaari oppaat tekevät arvokasta työtä seudun puolesta. Monipuolisesti eri sektoreita esiin tuoden, niin yritysten ja liike-elämän menestystä kuin merkittävää historiaakin, kulttuuria, urheilua, kaikkea mahdollista. Kaupunkikuvamme upea arkkitehtuuri, ja myös muistomerkit hämmästyttävät monia täällä vierailevia, eikä ihme.

Emmekä me paikallisetkaan kaikkea tiedä. Tehtäviinsä hyvin valmistautuneet oppaat osaavat kertoa kohteistaan oleellisen, tiivistetysti ja mielenkiintoisilla mausteilla täydennettyinä.

Vaasa-Mustasaari oppaat ry Vasa-Korsholm guider rf on saanut osaavaan joukkoonsa täydennystä. Kymmenen uuden auktorisoidun oppaan ryhmä valmistui 17.5. 2022.

 

Uudet oppaat yhteiskuvassa (kuvalainaus Vaasa – Mustasaari oppaiden fb-sivulta)

 


Uudet esitteet (kuvalainaus Vaasa – Mustasaari oppaiden fb-sivuilta)

 

Lisää infoa löytyy Vaasa-Mustasaarioppaiden nettisivuilta. 

http://www.vaasamustasaarioppaat.fi/  

 

Valinnanvaraa kohteissa löytyy. Opastettuja kävelykierroksiakin löytyy toistakymmentä! 

Kesä 2022 saattaa muodostua kaikin puolin vilkkaaksi, monenlaista tapahtumaa varmasti järjestetään parin vuoden koronakurjimuksen vihdoin hellittäessä.

Kiinnostus Suomeen, ja omiin paikallisiin kohteisiin on selvästi kasvanut verrattuna vuosien takaisiin aikoihin. Kauas ei tarvitse lähteä kokeakseen jotain uutta, tärkeää, kaunista – ja saadakseen nauttia itse tai hyvien ystävien seurassa ns. laatuajasta.

Tätä tarjoavat meille Vaasassakin osaavat oppaat!

Myös Vaasan kaupunki, Visit Vaasa ovat onnistuneet täksi kesäksi kokoamaan aika hienoja mainospaketteja – ainakin tämän taiteen ja historian ystäville. Suosittelen tutustumaan tähänkin nettisivustoon.

Taiteen ja historian ystäville
Kutkuttaako kulttuurimatka inspiroivien taide-elämysten parissa? Vaasan seudulla pääset ihastelemaan niin taidetta kuin historiaa omien mieltymystesi mukaan

https://www.vaasa.fi/koe-ja-nae/kesaloma-2022-vaasan-seudulla/taiteen-ja-historian-ystaville/?fbclid=IwAR0VB71z0MplbLEDHN8ChjyQnwQPYb3ObKAwtjx_pMTOfpl9Sz-q0eg8SDE


 

Tekstin koonti: Aimo Nyberg

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...