perjantai 5. helmikuuta 2021

Sivusto UUDISTUU helmikuussa

 

- ulkonäköä fixataan
- sisältöä monipuolistetaan
- mukaan toivotaan uusia kirjoittajia ja kuvaajia
- 10 vuoden ajan taustayhteisönä ollut VKA ry – ICV rf poistuu,
  asukasyhdistyksellä on omat viralliset nettisivut http://vkaicv.nettisivu.org/

Toiveena on uudistaa blogi toimimaan paremmin vapaana, riippumattomana kaupunkiblogina, jossa vaasalaisia teemoja, niin isoja kuin pieniäkin juttuja tuodaan esille eri näkökulmista.

Sivusto on edelleen ”vain blogi”, ja toimii siis teemojen, yksittäisten asioiden esiin nostajana, ei niinkään keskustelufoorumina. Siihen blogit ovat liian hitaita, kommentointi on työlästä eikä keskustelua synny samalla tavalla kuin nopeilla facebookin ja twitterin kaltaisilla somekavavilla.

Tämä blogisivusto vaasaennenjanyt vasaförrochnu perustettiin helmikuussa 2011 mainostamaan tätä tilaisuutta:

 

To 10.3 kl. 18. Bildkonstlärare Aimo Nyberg och amanuens Meta Sahlsrtöm.
Fotografier från förr berättar om hur stadens miljö har förändrats. Deltagarna kan kommentera och diskutera - och förhoppningsvis lärä för framtiden.

Arr. Vasa Arbis i samarbete med invånarföreningen i centrala Vasa och Österbottens traditionsarkiv. Öppen tillställning. VÄLKOMMEN.

 

Tämän kaupunkiblogin nimen mukaisesti ENNEN JA NYT -teema säilyy tulevien kirjoitusten ja kuvien yhtenä mielenkiintoisimmista aiheista.

Uskon vakaasti, että meitä kaikkia kiinnostaa Vaasan ja meidän vaasalaisten tulevaisuuden näkymät. Tässä ja nyt kuvaukset, tunnelmat ovat erityisen kiinnostavia kirjoitusten ja kuvien aiheita, ja visiot huomisesta, tulevista vuosista ansaitsevat myös aikaisempaa suurempaa osuutta blogin sisällöstä.

Toivon, että tämä blogin sisällöllinen uudistus onnistuu! ”Kasvojen kohotus”, visuaalisen ilmeen muutos tehdään tulevien viikkojen aikana.

Pidetään yhteyttä! Hyvää helmikuuta kaikille!

Aimo Nyberg
Sivuston ylläpitäjä, moderaattori
aimonyberg(at)gmail.com 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...