torstai 11. helmikuuta 2021

Talvitunnelmaa – nyt!

 


Pari kuvaa parvekkeeltamme


Aurinkoiset päivät onneksi jatkuvat, talven kelit ovat nyt parhaimmillaan ihan vaan ulkoiluun ja tietenkin myös kaupunkikuvaamiseen.

Arvoisat tämän kaupunkiblogin lukijat, - toivon oikeasti saavani julkaistavaksi tässä blogissa teidän ottamianne tunnelmakuvia kaikenlaisista hetkistä, hauskoja tilannekuvia, kuvakertomuksia tapahtumista jne. Ei haittaa, vaikka olisit jakanut niitä jo muillakin somen kanavilla. Ideana siis olisi monipuolistaa tätä sivustoa nostamalla esiin erilaisia näkökulmia, niin tekstien kuin kuvienkin avulla.

Aiheiden on liityttävä Vaasaan, muita rajoituksia ei ole. Nettietiketin puitteissa on tietenkin pysyttävä. Myös kaupalliset esittelyt ja mm. kuntavaaliehdokkaiden kirjoitukset, kuvamateriaali ovat tervetulleita. Muista blogimateriaalista nämä merkitään mainos/kuntavaalit 2021 lisämerkinnöillä.

Tämän blogin, Vaasa ennen ja nyt – Vasa förr och nu, taustayhteisönä on ollut 10 vuoden ajan Vaasan kantakaupungin asukasyhdistys – Invånarföreningen i centrala Vasa. Nyt tämä joissain yhteyksissä rasitteeksi koettu taustayhteys poistuu, kun sivustoa uudistetaan helmikuun loppuun mennessä.  
Kuinka hyvin tämä sivuston kasvojen kohotus onnistuu, jää nähtäväksi. Oleellista on saada mukaan uusia kirjoittajia ja kuvaajia.

Yhteydenotot: aimonyberg(at)gmail.com

Tämän kirjoituksen teksti ja kuvat: Aimo Nyberg

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...