maanantai 3. elokuuta 2020

Vaasassakin kaupunkikuvia kuvaamaan

Tässä meille kaupunkikuvaajille mielenkiintoinen haaste. Osallistutaan Vaasassakin tähän Wikimedia Suomen ym. järjestämään valokuvauskilpailuun! Kulttuuriperintökohteita täällä kotikaupungissamme kyllä riittää, ja kuvia niistä on mielestäni tärkeää jakaa muillekin. Osallistumalla tähän Wiki Loves Monuments Suomi 2020 valokuvauskisaan teemme Vaasaa entistä näkyvämmäksi ja tunnetummaksi koko Suomessa ja maailmalla.   

Lainaus sivulta

http://wlm.wikimedia.fi/ 

Wiki Loves Monuments Suomi 2020

Haaste: Kuvaa rakennuksen ja maiseman vuoropuhelu!

Wiki Loves Monuments -kilpailu starttaa syyskuussa (osallistumisaika koko syyskuu). Osallistu sitä odotellessa nettisivulla olevaan viikoittaiseen kuvahaasteeseen!

Rakennus ja maisema voivat parhaimmillaan muodostaa kokonaisuuden, jossa ne lainaavat piirteitä toisistaan ja jossa yhtä ei voi erottaa toisesta ilman, että menetetään jotain korvaamatonta. Kuvaa kohde, jossa rakennuksen ja maiseman suhde on poikkeuksellisen tiivis ja sopusointuinen…

Muista huolehtia turvallisuudesta ja kunnioittaa yksityisyyden suojaa kuvatessasi!

Kilpailun järjestää Wikimedia Suomi ry yhdessä Museoviraston, Arkkitehtuurimuseon ja Suomen maisema-arkkitehtiliiton kanssa.

Lainaus päättyy


Kuvituskuva: AN 15.7.2014

Vaasan kaupunkikuvassa luonnonmaisema ja rakennettu maisema ovat monin paikoin hyvinkin kuvauksellisia.

Ei muuta kuin kuvaamaan! Ja osallistumaan valokuvauskisaan!

Kuva ja tekstin koonti: Aimo Nyberg

 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Päivitetään yhdessä Rojektin sivuja!

    Rojektissa on kohteita jo melkoinen määrä. Aika ajoin pienempiä ja isompiakin päivityksiä kohde-esittelyihin on tehty ja saadaan varmast...