sunnuntai 22. joulukuuta 2019

Joululahjaksi

Viime hetken mietintään tämä idea.

Mitä jos antaisit joululahjaksi pelkän ”paketin”, ja varsinaisen sisällön lahjansaaja saa itse koota mieleisekseen?

Tällaisen lahjan voi antaa, kyllä, jouluna tai muulloinkin. Ystävälle, puolisolle, lapsilleen, tai mitä ettei myös itsellekin. Jos tämä on jo ns. ”lompakossa”, niin anna lisäaikaa vuodeksi eteenpäin.

Niin mille? No museokortille tietenkin.

Meillä vaasalaisillakin on syytä odottaa tulevasta vuodesta paljon. Vaasan kaupungin museoiden vuoden 2020 näyttelyohjelma on julkistettu. 14 vaihtuvaa näyttelyä on enemmän kuin mihin on viime vuosina totuttu.

Uteliaisuutta herättää ainakin tämä: keväällä toteutettava Huvilaelämää-näyttely tuo esiin paikallista huvilaelämää, historiaa ja tätä päivää. Jotta näyttelystä tulee paras mahdollinen, niin Pohjanmaan museo pyytää meitä kaikkia avukseen, eli osallistumaan tilaisuuteen, jossa voi jakaa muistojaan, valokuviaan aiheeseen liittyen.

Tilaisuus pidetään Pohjanmaan museon kahvilassa keskiviikkona 8. tammikuuta. Paikalla on silloin museon työntekijöitä, jotka tallentavat tarinat ja muistot käytettäväksi myöhemmin näyttelyssä. Aika hienoa yhteistyötä!

Museokortista vielä

Museokortti on vuoden mittainen kulttuurimatka 300 museoon – Ahvenanmaalta Inariin! Joulutarjouksena Museokorttiin (69€) lisäkuukausi kaupan päälle (12+1kk)!

https://museot.fi/museokorttiKuvalainaus ym. nettisivulta

Teksti: Aimo Nyberg, museokortin tyytyväinen käyttäjä

Ps. Tämän blogikirjoituksen tekijälle ei tästä ”mainonnasta” tule mitään etuja.

Hauskaa joulua kaikille!

Aimo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...