maanantai 22. lokakuuta 2018

Sateenvarjot -installaatio

Aseman edustan puistossa on ollut jo jonkun aikaa, vuodesta 2017, hieno ja erikoinen kokonaisuus.

Puiston lehmuksissa on 5 kpl sateenvarjon muotoisia valoteoksia. Kaupungin Viheralueyksikkö on tämän pimeitä syys- ja talvi-iltoja piristävän taideteoksen meidän iloksemme tehnyt, kiitos tästä!

Tarkempia faktoja ei minulla toistaiseksi ole. Eli kohde esittely on vielä tulossa, osaksi Rojekti X= hanketta. Tarvitaan vielä lisää kuvia eri vuodenajoilta, mielipiteitä, omia tuntemuksia näistä, ja jos joku tietää esim. tarkan pvm. jolloin nämä sateenvarjot puistoon tulivat, niin olen todella kiitollinen kaikesta saamastani infosta.

Yhteydenotot: aimonyberg(at)gmail.com


Kuvat: AN. 21.10.2018. Vaasan rautatieasemaa vastapäätä oleva sateenvarjo-installaatio.

Kuvat ja teksti: Aimo Nyberg

Ps. Nopeimmin pääset mukaan Rojekti X= hankkeen fb-sivun kautta!
Siellä voit heti jakaa ajatuksiasi, kuvia tästä Sateenvarjo-installaatiosta.

https://www.facebook.com/rojektixon/ 

Muista myös. että saat halutessasi viimesimmän linkkilistan (valmiina lokakuussa 2018 on jo 4/5 kaikista Vaasan patsaista, muistomerkeistä, muistolaatoista).
Eli lähetä s-postilla minulle viesti (osoite tämän blogikirjoituksen alussa), että haluat saada Jakoon auttajille-tiedoston.
Toivon, että Sinä voit olla apuna nyt, kun ollaan loppukirivaiheessa. Eli jos sinulla on tietoja, kuvia kohteista, joita vielä listalta puuttuu, niistä olisi kiva kuulla! 

Aimo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...