tiistai 13. helmikuuta 2018

Katso tulevaisuuteemme jo nyt


Ajankohtaista:

Tutustu Pohjanmaan liiton nettiportaaliin

https://www.obotnia.fi/etusivu/

Ole utelias, tule paikalle

Maakuntakaavafoorumi
keskiviikkona, 14.02.2018
18:00 — 20:00
Vaasan kaupunginkirjasto, Kirjastokatu 13
 
Maakuntakaavan 2040 luonnoksen esittely.

Eli mistä on kyse?
Tästä: Pohjanmaan maakuntakaavaa 2040 tehdään nyt

Maakuntakaavan 2040 luonnos on asetettu nähtäville Pohjanmaan liiton virastossa ja verkkosivuilla sekä maakunnan kaikissa kunnissa 5.2.–9.3. Kaikki kiinnostuneet voivat tällöin esittää kirjallisesti mielipiteensä kaavaluonnoksesta. Digitaalisessa karttapalvelussa voit tutustua kaavaluonnokseen. Voit halutessasi myös jättää avoimen kommentin kaavasta. (siis käy yllä olevassa nettiosoitteessa)

Pohjanmaan maakuntakaavaan 2040 luonnos asetettu nähtäville Pohjanmaa on saamassa uuden maakuntakaavan. Pohjanmaan liiton maakuntahallitus päätti 29.1.2018, että maakuntakaavan 2040 luonnos asetetaan nähtäville liiton virastossa ja verkkosivuilla sekä maakunnan kaikissa kunnissa. Kaavan nähtävilläolo alkoi 5. helmikuuta ja päättyy 9. maaliskuuta. Kaava laaditaan koko maakunnan ja sen eri yhteiskunnalliset toiminnot kattavana kokonaismaakuntakaavana. Tavoitteena on hyväksytty kaava vuoden 2019 lopussa. Uusi maakuntakaava korvaa Pohjanmaan maakuntakaavan 2030 ja sen vaihemaakuntakaavat.

Tämän blogikirjoituksen teksti- ja kuvalainaukset Pohjanmaanliiton nettisivulta

Koonti: Aimo Nyberg


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...