lauantai 30. joulukuuta 2017

Kiitos Hietalan Matti

Jaan erittäin mielelläni tällä sivustolla saamiani mielenkiintoisia linkkejä.

Vaasan ylivoimaisesti kuuluisin säävalokuvien kuvaaja ja someen jakaja Matti Hietala vinkkasi minua näistä Forecan sivuilla olevista kuvistaan.

Lainaus Matilta saamastani s-postista

”Vilkaisin FORECA-sääfirman Facebookia ja huomasin, että toimittaja Joanna Rinne oli kirjoittanut 29.12.2017 blogin "Minkälainen oli vuosi 2017?" Kuvituksena on käytetty meikäläisenkin otoksia.” Ps. Lähetä Sinäkin Vaasa-aiheisia sääkuvia, tai muitakin mielenkiintoisia tilannekuvia julkaistavaksi tälle sivustolle! Kuvat voivat olla kännykällä tai millaisella kameralla vaan otettuja.

Kuvauksellista Uutta Vuotta kaikille
aimonyberg(at)gmail.com
Kuvituskuva: AN. 6.12. 2017. Auringon kultaiset säteet.

Aika harvoin olen itse kuvannut sääkuvia, ohikiitäviä kauniita tai muuten erikoisia, ainutlaatuisia hetkiä. Tätä pitäisi kyllä harrastaa enemmän. Vaasa on länsirannikon upeimpia kaupunkeja, olemme kuvauksellisesti erinomaisella suunnalla mm. auringonlaskujen kuvaamisen kannalta. Myös erilaiset rajapinnat, kuten esim. maa- ja vesielementin kosketus, on meille arkipäiväistä iloa. Osaisimmepa vaan olla tästäkin kiitollisia ja onnellisia.

Vaasan seudun maisemat ansaitsevat tulla kuvatuiksi ja päätyä näytettäviksi myös koko muulle Suomelle! Matti Hietalan viime vuosien työ tällä saralla on ollut ainutlaatuista, ja hänelle on tästä annettava todella suuret kiitokset!

Aimo N

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...