maanantai 8. kesäkuuta 2015

Turpa on kala


Kuva: HK. 20.5.2015 konkari antaa ohjeita aloittelijalle Raippaluodon sillalla.

Hauki on kala, sen tietävät kaikki.

Mutta turpaa en ole ongella tai muullakaan pyydyksellä koskaan tietääkseni saanut.

www.ottiopas.fi on Gummeruksen ja Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestön tuottama ja ilmainen nettiopas kaikille kaloista ja kalastuksesta kiinnostuneille. Hieno uusi sivusto! Erinomainen tietopaketti, jota tutkimalla saa uusia vinkkejä, ja uutta intoa laittaa kalastusvehkeet kuntoon ja mukaan matkaan kesäreissuille.

Pikkupojasta asti olen pienimuotoista kalastusta harrastanut. Tosin sisämaassa, järvien ja jokien rannoilla. Nyt yli 30 -vuotta meren äärellä asuneena on tunnustettava, että hankin kalat hallista tai muilta kalatiskeiltä.

Nyt kesällä aikaa pitää olla myös Raippaluodon sillalla käyntiin, ja tietenkin laiturilla mato-ongella abborien narraamiseen.

Katso myös www.facebook.com/ottiopas

Pitää muistaa hoitaa myös lupa-asiat kuntoon!
http://kalastusluvat.net/

Tämän päivän Pohjalaisessa on hauska kokosivun mainos (Kärkimedia), jonka aiheena ovat Suomen 20 yleisintä kalalajia. Selkeitä kuvia, - sopivat erinomaisesti kalamiehille ja kalanaisille kalalajien mieleen palauttamiseen.

Teksti: Aimo Nyberg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...