keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Vaasan Paratiisi ry:n visio

Tämä jo kolmen vuoden takainen VISIO ansaitsee tulla uudelleen julkisuuteen!
Petri Salo on aktiivinen monessakin asiassa, tämä on kuitenkin luultavasti hänen rakkain ideansa.Katso lisää asiasta tämän blogin sivuilta tammikuun 25. päivän 2015 kohdalta. Saman sisältöinen Petri Salon kirjoitus oli myös muutama päivä sitten Pohjalaisen mielipide sivulla.

Visio on mielestäni hieno ja toteuttamiskelpoinen. Tiedän, että idealla on kannatusta, uskoakseni paljonkin. Toki epäilijöitä on myös ilmaantunut, - aina on kuitenkin hyväksi, jos asiallista keskustelua saadaan syntymään, ja kuunnellaan toinen toistemme perusteluja.

Kaupunkisuunnittelussa otettaneen idea jollain tavalla huomioon, kun alueelle nyt ollaan tekemässä uusia kaavoitusratkaisuja.

Suuremman polemiikin on nostattanut väittely Vaskiluodon tornitaloluonnoksesta, josta tehdyt havainnekuvat ovat sekä ihastuttaneet että vihastuttaneet vaasalaisia.

Asukasyhdistyksemme hallituksen kokouksissa jatkamme keskustelua näistäkin asioista kevään mittaan. Lausunnot tulemme myös tekemään, kun sen aika koittaa.

Aimo Nyberg, VKA ry:n pj.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Päivitetään yhdessä Rojektin sivuja!

    Rojektissa on kohteita jo melkoinen määrä. Aika ajoin pienempiä ja isompiakin päivityksiä kohde-esittelyihin on tehty ja saadaan varmast...