keskiviikko 11. helmikuuta 2015

112-päivä

Tänään on 112-päivä, eli se päivä vuodesta, jolloin huomio kiinnitetään turvallisuuteen. Kodeissa ja tietenkin myös kaikissa julkisissa tiloissa.

Kouluissa asia on hyvin tärkeä. Vuosi sitten oli vakava koulupalo Kouvolassa. Ihmisiä ei onneksi menehtynyt, mutta koulu paloi kokonaan. Toimintaohjeet olivat olemassa, ja poistumisharjoituksia oli koulussa tehty säännöllisesti. Onneksi!

Katso aiheeseen liittyvää opetusmateriaalia, mm. Kouvolan koulupalosta tehty video.
Tämä video on tehty yhdistämällä aidossa tilanteessa Kouvolassa vuosi sitten kuvattua materiaalia, ja opetusmateriaalista, jota on kuvattu jälkikäteen.

Videon on tehnyt vaasalainen yritys, ja tästä syystä videoon on saatu kuvaa myös Vaasasta. Eli kuvissa näkyy oman kouluni oppilaita ja opettaja, koulumme kuvataideluokassa. Lisäksi savukoneella tehtyä savua koulumme eli Vöyrinkaupungin koulun käytävillä.

Lopputulos on hieno dokumentti ja valistusvideo. Videota näytetään koko maassa NOUHÄTÄ kampanjassa.

http://nouhata.fi/nouhata-tube/Teksti ja kuva: Aimo Nyberg. 13.11.2014. Lavastettu tilanne, KOULU PALAA! Vöyrinkaupungin koulussa kuvattiin tilanteita valtakunnalliseen tulipalosta pelastautumis videoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Päivitetään yhdessä Rojektin sivuja!

    Rojektissa on kohteita jo melkoinen määrä. Aika ajoin pienempiä ja isompiakin päivityksiä kohde-esittelyihin on tehty ja saadaan varmast...