perjantai 13. kesäkuuta 2014

Kauniita ovat

Todella kauniita ovat taas kaupungin puutarhan istuttamat kukat Vaasan keskustassa. Kiitos taas tästä!

Vaasanpuistikkoa kävellessä tai autolla ajaessa maasillalta Vaskiluotoon huomaa tulleensa kaupunkiin, jossa arvostetaan kaupungin keskustaa. Puistikot ja kukkaistutukset ovat taas hienossa kunnossa! Jos oikein muistan, niin ainakin Vaasan asuntomessukesästä alkaen ovat joka vuosi alan ammattilaiset todella näyttäneet osaamistaan hieman erilaisilla ja jännittävillä väriteemoilla ja sommitelmillaan.

Torilla ja kaupungilla näistä kukkaistutuksista puhellaan, toivottavasti myös kiitokset tekijöille menevät perille! 


Kuvat: AN. 12.6.2014. Kauniita kukkia löytyy myös Vaasan keskustan vilkkaammalta liikenneväylältä. Istutuksista pidetään hyvää huolta, kastellaan ja uusitaankin osittain kesän mittaan.

Niin ohi ajavat autoilijat, kuin puistikoiden penkeillä istuskelevat ihmiset voivat näin saada silmäniloa, ja hyvän mielen.

Viikonlopun luonnonkukkien päivää voimme viettää ihastelemalla myös jalostettuja lajikkeita, ja vastaanottaa ilmaista ”kukkaterapia” keskellä kaunista kotikaupunkiamme!

Aimo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...