maanantai 21. huhtikuuta 2014

Tarpeellinen lisä

Mitä, missä, milloin Vaasassa tapahtuu?

Uusin nettisivusto paikallisten tapahtumien etsimiseen, ja myös omien tilaisuuksien ym. esille tuomiseen on tässä: mmmvaasa.fi/

Sivusto on hyvin selkeä, pirteä, ja tekijöiden tapaan nuorekas. Vadim Sherstnev, Alexander Biqun ja Vladislavs Kuesitis ovat Vaasan ammattikorkeakoulun opiskelijoita.

Poikien ennakkoluulottomuudesta, toimintatarmosta ja osaamisesta voimme me vanhemmatkin sivustojen, blogien ym. ylläpitäjät ottaa paljonkin oppia.

Onnea ja menestystä tälle hankkeelle!

Uskon, että tämä projekti vielä tästä laajeneekin, ja yritteliäät pojat pääsevät vielä pitkälle. Ei muuta kuin laitetaan sivuston osoite suosikkeihin!
 

Tämä allekirjoittaneen ylläpitämä blogi, Vaasa ennen ja nyt,  on vapaamuotoisten Vaasa-aiheisten juttujen ja kuvien foorumi, ja avoin muillekin halukkaille tekstien tekijöille ja valokuvien julkaisijoille. Omalla nimellä julkaistavat kirjoitukset ja kuvat, videot, ovat erittäin tervetulleita!

Tämä blogimme on aihepiireiltään hyvinkin moninainen. Ja toivon mukaan myös moniääninen. Tähän päämäärään päästään, kun mukaan tulee enenevässä määrin muitakin kirjoittajia.

Pidetään yhteyttä! Aimo Nyberg, aimonyberg(at)gmail.com

Asukasyhdistyksellämme on myös virallinen nettisivusto vkaicv.nettisivu.org/, siellä ovat nähtävillä kokousten esityslistat, kannanotot, ym.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Päivitetään yhdessä Rojektin sivuja!

    Rojektissa on kohteita jo melkoinen määrä. Aika ajoin pienempiä ja isompiakin päivityksiä kohde-esittelyihin on tehty ja saadaan varmast...