torstai 13. kesäkuuta 2013

Muutosta huonompaan

Vaasalaisia.infon ylläpitäjä ja kaupunkiaktiivi Tapio Parkkari on käynyt muutama vuosi sitten sisällä Vaasan Kruununmakasiinissa,  elokuussa vuonna 2010.

Kuvista päätellen sisällä oli silloin vielä suhteellisen siistiä. Alkuviikosta, kun itse pääsin paikanpäälle tiloja tutkimaan, ja mahdollista uutta käyttöä ideoimaan Pohjalaisen toimittajan ja kuvaajan kanssa, olosuhteet näyttivät aika karmeilta. Kulkeminen varsinkin portaissa yläkertaan, ja varsinkin ylimmän kerroksen lattia kattoikkunoiden alla pani ajattelemaan jopa salmonellavaaraa.

Sanomalehti Pohjalaisen toimittaja Jarkko Kankaan juttu ja kuvaaja Eetu Sillanpään kuvia Kruununmakasiinista julkaistaan tulevana sunnuntaina.

Katso Tapio Parkkarin video kolmen vuoden takaa:


Onko Sinulla ideoita, mitä toimintaa Vaasan Kruununmakasiinissa voisi olla? Vai unohdetaanko kohde taas seuraaviksi vuosikymmeniksi?

Tarjoa mielipidettäsi paikallisiin lehtiin, tai kirjoita Parkkarin sivustolle keskustelupalstoille,  tai voit myös kommentoida tätä blogikirjoitusta alla olevaan kommettiosaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...