keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Mielipidettämme kysytään

Kerro Sinäkin mielipiteesi keskustastrategian suunnitelmaluonnoksista!


Kuva AN, Auringonlasku 30.4.2012

Aurinko laskee länteen, mutta Vaasa ei suinkaan ole laskevan auringon kaupunki, päinvastoin.

Sinun, minun, meidän vaasalaisten mielipidettä kysellään nyt!

Vaasan keskustastrategiaan 2030 ja sen kolmeen päävaihtoehtoon voi tutustua kaupungin sivuilla

Vaasan keskusta tulevaisuudessa ja ruotsiksi på svenska Det framtida centrum i Vasa 

Tutustuminen kannattaa tehdä huolella, varata siihen riittävästi aikaa. Tämän jälkeen toivotaan vielä kyselyyn vastaamista. Siihen ei mene kovin kauan, 15 – 30 minuuttia kylläkin.

Mahdollisuuteen saada vaikuttaa suunnitteluun kannattaa nyt ehdottomasti tarttua. Tällaista nettivaikuttamisen tilaisuutta, etuoikeutta, ei kovin monessa kaupungissa tai kunnassa vielä ole, eli me vaasalaiset saamme ”nauttia harvinaista herkkua” ja olla itse asiassa avaamassa uusia uria uudenlaisille ja kaikille avoimille tavoille lisätä kansalaisvaikuttamisen keinoja.

Asukasyhdistyksemme hallituksen jäsenet perehtyvät esitettyihin visioihin, vaihtoehtoisiin malleihin toukokuun ensimmäisten viikkojen ajan, ja virallinen yhdistyksen kanta pyritään löytämään eli tekemään yhdessä kokouksessamme 24.5.2012.

Vastaa Sinäkin tähän Vaasan keskustastrategia kyselyyn netissä Vaasan kaupungin sivuilla. Aikaa on vain toukokuun loppuun eli 2. – 27.5.2012!

Aikataulusta ym. lisätietoja antavat projektipäällikkö Marketta Kujala, marketta.kujala(at)vaasa.fi tai konsulttitoimisto Sitosta arkkitehti Ilona Mansikka ilona.mansikka(at)sito.fi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...