torstai 3. toukokuuta 2012

Ikääntyneiden asuminen Vaasassa

Tiistaina 8.5.2012 klo 9 – 12 järjestävät Vaasan Eläkeläisneuvosto, eläkeläisyhdistykset, Kokemuskertojat ja Vaasa-opisto PANEELIKESKUSTELUN Vaasa-opistolla.

Tilaisuudessa jaetaan tietoa ja keskustellaan seuraavista aiheista:

1. Ikäihmisille tietoa kaupungissa meneillään olevista suunnitelmista ja hankkeista.

2. Ikäihmisten omat toiveet ja tarpeet päättäjien sekä suunnittelevien ja toteuttavien tahojen tietoon.

Tilaisuuden juontaa Uusi Paikallisuus -Vaasan osahankkeen projektipäällikkö Anne Majaneva-Virkola. Tervetulosanat: Aino Vainionpää, Vaasan Eläkeläisneuvoston puheenjohtaja.

Tilaisuus on suomenkielinen, vastaava ruotsikielinen järjestetään 11.9.2012 klo 10 Vasa Arbiksella. Tillfället är finskspråkigt, ett motsvarande svenskspråkigt ordnas vid Vasa Arbis 11.9.2012 kl 10.

Asukasyhdistysten edustajia toivotaan mukaan kuulemaan ja osallistumaan keskusteluun ja tuomaan siten esille eri asuinalueiden näkökulmia. Paikalle toivotaan tietysti erityisesti ikäihmisiä kuulemaan sekä kertomaan toiveitaan ja tarpeitaan. Tilaisuus on luonnollisesti avoin kaikille, ja sitä voi vapaasti mainostaa ystäväpiirissään! Mukaan kannattaa mennä ja ottaa ystäviäänkin mukaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...