torstai 23. toukokuuta 2024

Koe hetki, kun … nappaa!

 

 

Kuva: AN 16.5.2024


Onkiman ainakin voi jokainen lähteä nyt kun kevään kalastuskiellot ovat ohi. Yli 65 -vuotiaana minulla on onni ja ilo lähteä myös heittämään uistinta, jos ja kun mieli tekee…

Toki on niin, että kalaa saa myös esim. Vaasan kauppahallista. Vaivattomammin ja varmemminkin kuin itse kalastamalla.

 ...

Tulevana lauantaina Vaasassa on mahdollisuus ostaa kalaa ja muutakin, sekä tutustua kalastusasioihin enemmänkin perinteisillä kevään Kalastuksen Päivillä. (Onkimistapahtuma tämä ei siis ole, näitäkin Vaasassa kyllä kesän aikana järjestetään).


25.5.2024 klo. 9–14
Kalastuksen Päivä Vaasan kalarannassa


https://www.fishpoint.net/ 

”Österbottens Fiskarförbund on kalastuselinkeinon virallinen neuvontajärjestö Pohjanmaalla. Fiskarförbundetin työ liittyy kalastukseen elinkeinona, vesialueiden omistukseen, kalastusaluetoimintaan, kalavesien hoitoon, neuvontaan, kehittämiseen ja tiedottamiseen. Fiskarförbundetilla on keskeinen rooli kalastuselinkeinon kehittämisessä ja kotimaisen kalan kulutuksen edistämisessä.

Toimisto: Kalastuksen talo, Kalaranta, 65100 Vaasa. Toimisto on yleensä auki arkisin klo. 9–15, mutta vaihtelee henkilöstön etä- ja kenttätyön takia. Soita meille ja sovi tarvittaessa tapaaminen etukäteen.”

 

Kuva, blogikirjoitus ja tapahtuman infon on jakanut

Aimo Nyberg
aimonyberg(at)gmail.com

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Päivitetään yhdessä Rojektin sivuja!

    Rojektissa on kohteita jo melkoinen määrä. Aika ajoin pienempiä ja isompiakin päivityksiä kohde-esittelyihin on tehty ja saadaan varmast...