tiistai 10. marraskuuta 2020

Vaasa kutsuu kylään

 

Ei huono. Kymmenen.

Näillä Tanssii Tähtien kanssa TV-ohjelman tuomarin Jorma Uotisen sanoin voi hyvin minun mielestäni kuvailla Vaasan kaupungin/Visit Vaasan uusia matkailijoille tehtyjä mainossivuja.

Lainaus sivuilta

Roadtrip uusiin tuuliin

Tankki täyteen, navigaattorin suunnaksi Vaasa ja virkistävä roadtrip uusiin tuuliin voi alkaa. Roadtrip on mainio tapa lomailla ja autoloma Vaasan seudulle yllättää kokeneenkin kotimaan matkailijan helppoudella ja monipuolisella tarjonnallaan. Kaupunki on täynnä kulttuuria, aktiviteetteja, tunnelmallisia ravintoloita, kahviloita sekä viihtymään houkuttelevia hotelleja. Lähes takuuvarmasti saat kokea myös oikean luonnon tuulen virkistävät vaikutukset, ainakin, jos suuntaat kulkusi luontoon lähelle merta!

Katso täältä lisää 

https://www.vaasa.fi/koe-ja-nae/roadtrip-uusiin-tuuliin/ 

 

Vaasa ei ole kaukana mistään suunnasta. Tänne voi tulla hyvin junalla, lentäen, ja laivallakin. Ensi kesänä Vaasan ja Uumajan välille tulee uusi ainutlaatuinen autolautta Aurora Botnia. Ala siis jo nyt suunnitella mitä muuta Ruotsin risteilyn lisäksi Vaasassa haluat nähdä ja tehdä!

Vaasan seudulla omatoimiselle kulkijalle auto on hyvä apuväline, jotta näkee mahdollisimman paljon ja omalla aikataululla. Vaasan keskustaan ja mm. Vanhaan Vaasaan voi tutustua ilman autoakin, kaikki nimittäin on täällä ihan lähellä, ainakin jos vertaa liikkumista esim. pääkaupunkiseutuun.

Mitkä kohteet Sinua kiinnostavat Vaasassa?

Tervetuloa Vaasaan nauttimaan ja viihtymään!

Aimo Nyberg
aimonyberg(at)gmail.com

Kaupunkikuvaaja ja ei-auktorisoitu opas
Patsaat, muistomerkit, arkkitehtuuri ym. kulttuurikohteet

Ps.

Koronapääkaupungin maine tuli ja meni. Erinomaisella osaamisella täällä otettiin oikeat toimet nopeasti käyttöön. Nyt näyttää jo siltä, että täällä onnistuttiin niin hyvin, että tästäkin saadaan esimerkki, Vaasan malli, miten koronan kanssa tulee toimia.

 

 

Kuvat: AN. 10.11.2020 Bragen ulkoilmamuseo Hietalahdessa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...