torstai 7. helmikuuta 2019

Mielipidekirjoituksia?

Lehtiin kirjoitellaan edelleen, ainakin muutamien ”ammattilaisten” toimesta hyviä mielipiteitä ajankohtaisista asioista. Näissä on enemmän tai vähemmän selvästi kerrottu aihe, mistä mielipide halutaan sanoa, ja perustellaan omaa näkemystä nostamalla esiin asia joltain kantilta ajateltuna.

Sosiaalisessa mediassa, kuten fb:n kommenteissa mielipiteitä heitellään paljon huolimattomammin. Usein kyllä teemassa pysyen, mutta toisinaan jopa asiattomasti, täysin asian vierestä. Usein myös  huumoria viljellen, valitettavasti joskus jopa törkeästi toisia loukaten.

Olen toivonut tähän vaasaennenjanyt -blogiin mielipidekirjoituksia. Ihan keneltä vaan, kunhan ajatukset, kirjoitukset liittyvät jotenkin Vaasaan. Mielestäni tässä ajassa, tänään, tarvitaan erilaisten näkemysten näkyväksi tekemistä. Pitkiä perusteluja ei välttämättä tarvita, kunhan nostaa kysymyksen esille, ja antaa asialleen itse jonkun oman tulkinnan, mahdollisen ratkaisun pulmaan.

Tämän blogin taustayhteisö on Vaasan kantakaupungin asukasyhdistys VKA ry – Invånarföreningen i centrala Vasa ICV rf. Toimin itse yhdistyksen pj:nä vuodet 2009 – 2018. Nyt olen edelleen mukana hallituksessa, jossa roolini on toimia yhdistyksen tiedottajana. Ylläpidän mm. tätä blogia.

Jos saan toivoa, haluan kehittää tätä sivustoa entistä enemmän asukkaiden omien, hyvinkin erilaisten ja eri kantilta asioita esiin nostavaan suuntaan. Eli sellaiseksi, että annamme toinen toisillemme puheenvuoron, äänen omien näkemystensä esittämiseen, ja kaikille tasapuolisesti mahdollisuudet kertoa omat näkökulmansa.

Tämä blogi ei siis ole VKA ry:n äänitorvi, eikä ole tätä toki aikaisemminkaan ollut.

Yhdistyksellämme on tätä varten virallinen sivusto, jonne mm. pyrimme jatkossa taas saamaan esiin mm. kokoustemme kannanotot.

http://vkaicv.nettisivu.org/

Tämän(kin) sivun ylläpito on ollut viime aikoina haastavaa. Toivotaan, että yhdistyksessämme onnistumme pitämään rutiinit kunnossa, ja saamme toimintamme kehittymään tasolle, joilla nykypäivänä yhdistysten tulee olla, jotta toimintamme on näkyvää, ja kaikkien vaasalaisten iloksi ja hyödyksi.

Kuva: AN. 7.1.2019.

Lähetä vaikka kuvia jääpuikoista, ja kerro meille muille missä Vaasassa on nyt vaaranpaikkoja.


Haluatko kirjoittaa, sanoa mielipiteesi jostain?

Laita tulemaan s-postia allekirjoittaneelle. Ajatuksesi julkaistaan, mielellään nimelläsi, ja mahdollisen lähettämäsi kuvan kanssa. Kuvituskuva ei ole tärkeä, pakollinen, ja sen kuvaamisessa saat aina tarvittaessa myös apua.

Blogeihin ei voi kirjoittaa suoraan, jutut ja kuvat on siis lähetettävä ylläpitäjälle, ja ne julkaistaan mahdollisimman pian.

Ota yhteyttä

Aimo Nyberg

aimonyberg(at)gmail.com

050 3308540

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...