keskiviikko 16. tammikuuta 2019

Tee mielipidekirjoitus

Tämän VAASA ennen ja nyt, Vasa förr och nu -blogin taustayhteisö on Vaasan kantakaupungin asukasyhdistys VKA ry. - Invånarföreningen i centrala Vasa ICV rf.

Sivuston ylläpidosta vastaa edelleen allekirjoittanut, vaikken enää tämän vuoden 2019 alusta jatka yhdistyksemme puheenjohtajana. Suureksi ilokseni onnistuimme järjestäytymiskokouksessamme 8.1. nimeämään yhdistyksellemme tälle vuodelle sekä pj:n ja että muutkin yhdistyslainlain vaatimat henkilöt/ nimenkirjoittajat.

Uusi puheenjohtajamme on Birgitta Lång, joka on ollut hallituksemme jäsen jo usean vuoden ajan.

Katso koko hallitus yhdistyksemme virallisilta sivuilta

http://vkaicv.nettisivu.org/


Tule Sinäkin tekemään tätä blogia entistä paremmaksi!

Tämä blogi, vaasaennenjanyt - vasaförrochnu, on avoin kaikille asiallisille kuville ja kirjoituksille, suomeksi, ruotsiksi ja millä kielellä tahansa!

Kaikki tekijäinoikeudet ovat aina juttujen kirjoittajilla ja kuvien kuvaajilla!

Toive on, että jutut tehdään avoimesti omalla nimellä, - vain poikkeustapauksissa voidaan julkaista tekstiä / kuvia nimimerkillä.

”Läpi menee”, eli juttusi julkaistaan, jos se on jotenkin Vaasaan liittyvä, ja et riko hyvää nettietikettiä.

Asukasyhdistyksemme on puoluepoliittisesti sitoutumaton. Vaasan seudun asukkaiden asialla haluamme olla, mikä ei tietenkään tarkoita sitä, että olisi olemassa jokin yksi totuus, jota kaikkien pitäisi ajaa. Mielellään juuri toisinpäin.

Demokratiaan kuuluvat erilaiset käsitykset, niiden esiin tuominen asioiden valmisteluvaiheessa. Sen jälkeen tehdään edustuksellisissa päätöksentekoprosesseissa ratkaisut, joita on mielellään kaikkien kunnioitettava.


Kirjoittajien ei tietenkään tarvitse kuulua yhdistykseen (liittyäkin toki saa)

Sana on vapaa kaikille. Tämä sivusto on avoin myös kriittisille mielipiteille. Ajatusten omaperäinen esittäminen, ja tästä mahdollisesti syntyvä vuoropuhelu, on hyvin tervetullutta.

Blogikirjoittelu ei kuitenkaan ole fb-sivujen tapaista nopeaa kommentointia, vaan harkitumpaa ja siis myös hitaampaa mielipiteen ilmaisemista. Asiassa tulisi pysyä, eikä vääriä tietoja saisi olla mukana. Tämän takia tekstit ja kuvat tulee lähettää sähköpostina blogin ylläpitäjälle, allekirjoittaneelle julkaistavaksi mahdollisimman nopealla aikataululla. Sensuuria ei ole.

Toivon erityisesti nyt mielipidekirjoituksia.

Toki ihan vaan jonkun tapahtuman, pientenkin paikallisten tapahtumien lyhyetkin kuvaukset, mahdollisesti kuvien kanssa, ovat tervetulleita lisämausteita blogimme ilmeeseen.

SIIS

- Haluatko kertoa mielipiteesi esim. Kirkkopuistikon muutosideoista. Autokaistoja pois ja tilalle yksisuuntaiset pyörätiet.

- Tee kirjoitus aiheesta: Kaupunki ei ole joulupukki, joka toteuttaa kaikki toiveesi, - kaupunki olemme me!

- Mitä mieltä olet päivitetystä kaupungin rakennusjärjestyksestä, joka astuu voimaan helmikuussa?

- Mitä mieltä olet Mustasaaren ja Vaasan kuntaliitossopimuksesta?

- jne.

TAI

- Onko sinulla valokuvia Vaasasta, joita haluaisit julkaista tässä blogissa? Esim. Ennen ja nyt kuvapareja.

- Lähde kameran kanssa ulos, ja laita tulemaan kuvia talvisesta Vaasasta 2019.
Katso yllä mainitulta yhdistyksemme viralliselta sivulta kohdasta TALVINEN VAASA 2010 miltä Vaasassa näytti lähes vuosikymmen sitten (valokuvakilpailumme satoa).


Sarjassa luova valokuvaus: voittajakuvaKuva: Elvi Kalamies ”Lähärettihin yhyresä pihalle” Kuvassa on kuvamanipulaatiolla aikaansaatua aitoa huumoria. Taitavasti tehdyssä kuvassa värit ja valot ovat kohdallaan. Vaasa teema tavoitettu erinomaisesti.


PIDETÄÄN YHTEYTTÄ

Mielipidekirjoitukset ym. jutut, valokuvat, luomukuvat tai luovat, muokatut digikuvat s-postiin, osoitteeseen

aimonyberg(at)gmail.com

050 3308540

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...