torstai 5. tammikuuta 2017

Väriä siniseen hetkeen

Kuu, Maaherrantalon tornin ikkunavalot ja Venus
Antti Maasalon näyttelyyn voi tutustua Pohjanmaanmuseossa vielä 05.02.2017 asti.

http://www.pohjanmaanmuseo.fi/?page=NEWS&article=1000

Lisäbonus löytyy siis ulkoa, Maaherrantalon tornin ikkunoista. Vaihtuvien värien lisäksi tornissa liikkuvat myös varjokuvahahmot… Parhaiten esitystä voi seurata juuri sinisen hetken aikaan.


Kuvat: AN. 3.1.2017, entinen maaherrantalo Vaasasassa

Teksti: Aimo Nyberg 


MUSEOIDEN LOPPIAISVIIKONLOPPU 6.-8.1.2017 

Itsenäisyyden juhlavuosi käynnistetään loppiaisviikonloppuna yli 150 museossa. Tutustu tarjontaan ja valitse omat suosikkisi.

http://www.museo100.fi/museo100/

Vaasan museoissa tapahtuu loppiaisviikonloppuna 

Hetki kahvin ja kulttuurin parissa -tapahtuma 6.1.2017 klo 14:00 Pohjanmaan museossa.

Museoiden Suomi-100 ohjelmasta kertovan tietoiskun lisäksi alueellisen toiminnan päällikkö Erkki Salminen pitää Café Novassa yleisön rakastaman esitelmän Vaasan vanhoista kahviloista ja vaasalaisesta kahvilakulttuurista (suomeksi). Salminen tutustuttaa yleisön Pohjanmaan museon arkistokuvista kootun kuvaesityksen avulla vaasalaisten kahviloiden ja kahvilakulttuurin historiaan. Luento ja kahvitarjoilu sisältyvät museon pääsymaksuun.

Pohjanmaan museo ja myös muut Vaasan kaupungin museoiden ympärivuotiset toimipisteet (Tikanojan taidekoti, Kuntsin modernin taiteen museo, Vaasan Taidehalli) pitävät ovensa auki loppiaisena normaalien aukioloaikojen mukaisesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...